אשתו של הבוס מנסה לסכסך, במשך שנים סבלתי ממנה מיחס מתעלם ונסיון להשפיע עליו לרעה

דנה בת 43 | כתבה את השאלה ב-03/08/20 בשעה 21:37

היי עובדת מעל עשר שנים שמאוד אוהבת ומרוצה ביני ובין הבוס הישיר שלי היו יחסים טובים עד שאשתו החליטה לסכסך ולהפריע בעבודה כדי שזה יגרום לי ללכת במשך שנים סבלתי ממנה מיחס מתעלם ונסיון להשפיע עליו לרעה לגביי היא לא עובדת שם אבל היתה מגיעה. לביקורים בהפתעה העיקר כדי לגרום לי להרגיש רע , בשלב מסויים עניתי לה בחריפות כי לא יכלתי לסבול את הרוע הזה משם זה החמיר עד היום היא לא מגיעה כי הוא יודע שאם היא תבוא יהיה פיצוץ אבל.. היא ממשיכה מאחורי הקלעים וזה מעכיר את סביבת העבודה וההרגשה שלי ומפריע ליחסי העבודה ולהתנהלות השוטפת זה מתבטא בזה שרם אני שולחת הודעות עבודה והיא לידו היא עונה לי לא יפה במקומו אני כבר יודעת לזהות, ובגלל זה הוא מבקש ממני לא לשלוח לו הודעות ומודה בפניי שזה בגללה , במוסף ראיתי לאחרונה שהיא פתחה אותי כאשת קשר בשם לא יפה ומקטין ואני מחזיקה את עצמי לא לרדת לרמה לענות לה באותה הצורה וההתלבטות שלי האם להעלות את העניין בפניו כי ממש מתחיל להימאס לי ואני מבינה שהיא לא תנוח עד שתגרום לסכסוך נוסף איתו שיגרום לי ללכת
מנסיון קודם אני מבינה שהוא לא יכול עליה מפחד ממנה שלא לומר רועד ותמיד קיבלתי את התשובה תתעלמי
אז אני לא יודעת אם להעלות את העניין
חשוב לציין שנעשו נסיונות לדבר איתה אבל אין סיכוי מדובר במפלצת רעה ואני אומרת זאת מכאב ליבי
כרגע מה שמחזיק אותי זה הצורך הכלכלי אבל לא נעים לי בכלל עם המצב
מה דעתכם ? ו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"