האם חבר שלי קמצן? הוא הסכים ומאז אנחנו עושים חצי חצי

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-06/08/20 בשעה 17:50

אני וחבר שלי בני אותו גיל, 22, יוצאים חצי שנה.
שנינו עובדים בעבודה מסודרת. זו זוגיות ראשונה שלו.
ב3 דייטים הראשונים הוא שילם על שנינו ואז אמרתי לו שזה לא נעים לי ושאני רוצה לשלם על עצמי אז הוא הסכים ומאז אנחנו עושים חצי חצי.
כבר חצי שנה שהוא לא מציע לשלם עליי, תמיד אני מוציאה את האשראי איתו.
אני מרגישה בו קצת אלמנטים של קמצנות..
למשל פעם אחת הוא שכח את הארנק בבית אז הוא ביקש שאשלם עליו ואמר שהוא יחזיר לי, אז אמרתי לו שלא צריך להתחשבן. אבל אני מכירה אותו- הוא לא יציע לשלם עליי בתמורה בפעם הבאה.
והוא אומר שהוא לא אוהב לאכול במסעדות, הוא טוען שזה לא קשור לעניין הכספי אבל אני חושבת שכן יש בזה משהו..
ופעם אחת תפסתי אותו שם פחות מ10% טיפ ואז התחלתי לתהות אם הוא תמיד עושה את זה ואני פשוט לא שמה לב...
ונגיד רצינו ללכת לחופשה והוא חיפש את המלונות הכי זולים שיש, בקטע מאוד חסכני.
ונגיד ביום האהבה הוא לא קנה לי כלום ובתכלס הוא לא קנה לי שום דבר אף פעם..
אני רוצה לדעת אם הוא קמצן כי אני מאוד לא קמצנית ואני לא יכולה להיות עם מישהו שהוא כזה. או שאולי הוא ראש קטן כזה..
יש למישהו רעיון איך לבדוק את זה?

האם הוא קמצן?

כן

לא