מתוסבך לגבי ידידה שלי, אני חייב לדעת אם יש משיכה כדי לקדם עניניים

בחור טוב בן 18 | כתב את השאלה ב-06/08/20 בשעה 21:36

מה קורה חברים (:
אז אני אתחיל ככה יש לי ידידה שהכרתי לא מזמן
דרך חברים . וואלה מהרגע הראשון כבר היה לנו דיבור כזה וזרימה . עכשיו שאנחנו יוצאים כזה ומסתובבים (לא יצא לנו לבד) היא נוגעת בי כזה לפעמים ביד וכל זה .או נגיד שישבנו על ספסל ודיברנו עם חברים היא כזה הייתה צמודה אלי והרגלים שלנו היו צמודות אחד לשני .
עכשיו חבר שלי אמר לי שוואלה נראה לו שהולך בינינו וכח זה ,ושהוא קבע איתה לצאת אז הוא ניסה לזרוק למה שאת והוא לא תצאו לבד אז היא אמרה כאילו מה רק אני והוא כזה קיצר זה לא היה נראה שהיא בעיניין
ואגב גם עם חבר שלי הוא כזה נגיד עושה לה שק קמח חחחח וכל החרא הזה (בפעם האחרונה שיצאתי עם בחורה שנגעה בי פחות אפילו,זה היא הזרימה אותי חחחחחח( אז יש משהו במשיכה במגע )
קיצור אני מתוסבך עם היא סתם אוהבת להדבק לבנים חחח או שהיא בקטע —אגב אולי יש סיכוי שהיא נמשכת לשנינו בתאכלס כי שנינו נראים טוב חחח
מה אתם אומרים אני חייב לדעת אם יש משיכה כדי לקדם עניניים חחחח אתם מבינים
תודה מראש לעונים וסורי על החפירה אני לא בנאדם שיודע לבטא את עצמו טוב בכתב חחחחחחח

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"