מה דעתכם על no fap? (לא לאונן ולא לראות פורנו)

יגאל בן 89 | כתב את השאלה ב-09/08/20 בשעה 13:02

כמו שכולם יודעים גברים נהנים מאוד מפורנו ויש גברים שבמקום להתחיל עם נשים, לקחת מספר וצאת לדייט ומשם לעשות סקס, מעדיפים פשוט לראות פורנו וזהו.
עכשיו יש כאלו שבטח חושבים שזה לא גברי וחלש אופי אבל לכול אחד יש את העניין שאיתו הוא מתמודד ואף אחד לא מושלם וקל לשפוט אנשים אחרים.

אני מתמודד עם חרדה חברתית ובגלל זה אני מעדיף לא לצאת ולהכיר אנשים כי זה ההתמודדות הזאת לוקחת לי המון אנרגיות אבל מצד שני כן הייתי רוצה חברים (יש לי כמה חברים אבל לא קרובים) ואני רוצה זוגיות, מישהי שחוות איתה דברים ולהיות איתה וגם כמובן סקס, העניין הוא שמחוץ לבית אני זאב בודד. בעולם משלי אפשר להגיד וזה נוח לי אבל ככה אני לא מתקדם לשום מקום. אני לא רואה הרבה פורנו, אבל אני חושב שאם אפסיק אני אצא מהקונכיה שלי ואתחיל עם נשים.
השאלה לגברים בגדול, אבל אשמח גם לראות דעות של נשים. לדעתם פורנו מזיק? והאם העדפתם לראות פורנו מאשר לשלוח הודעה או להתחיל עם למישהו\י ולקבל סירוב?
נ.ב אני לא חושב שפורנו זה אסור או מזיק אם זה לא מפריע למהלך היום יום

עדכון מיגאל, שואל השאלה 2020-08-11 16:30:06

יש מחקרים שהמון גברים מעדיפים לא לצאת ולהכיר נשים, (העלתי סרטון והוא נותן שם מלא מקורות אם אתה רוצה לבדוק אותם) שבמקום להתמודד עם כך שהם צריכים לצאת, להתחיל שיחה לקחת טלפון ואז דייט... הם הולכים על הדרך הקלה, ומקבלים מזה סיפוק מטורף מ0 ל100 מרמות הדופמין הגבוהות שעולה אחרי כמה לחיצות כפתור.

האמת שכן אני מתמודד עם חרדה חברתית וחוסר מוטיבציה להכיר אנשים באופן כללי, בגלל כול מיני מחשבות ואני לא מצליח לצאת מזה. מצד שני תמיד שהייתה לי מוטיבציה לא פחדתי להיכשל כי תמיד ראיתי את המטרה הסופית.

אחרי כמה סרטונים חשבתי שאולי החוסר בפורנו יגרום לי להתמודד עם הקשיים שלי ולצאת ולמצוא זוגיות כי אני בתוך בועה כזאת שיהיה בסדר

https://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU
שמור עדכון

בעד או נגד פורנו?

נגד, סיפוק מיני רק דרך סקס ואני חייב להסתכן ולקבל סירוב

בעד, אף פעם לא העדפתי לראות פורנו מאשר להתסכן ולקבל סירוב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"