חסרת ניסיון, זה בסדר איך שאנחנו מתנהלים?

חסרת ניסיון בת 20 | כתבה את השאלה ב-11/08/20 בשעה 19:29

היי, תודה למי שיקרא עד הסוף ויעזור. מערכות יחסים זה דבר שנורא חדש לי. הייתי בזוגיות שנה וחצי עם בחור אבל זה היה כשהייתי בתקופת הנעורים והיינו ילדים כיום אני יוצאת עם גבר בן 24 ויש דברים שאני לא יודעת איך מתנהלים בהם.
אנחנו יוצאים במשך 10 חודשים, אף פעם לא הגדרנו שאנחנו זוג (רק לפני חודש הגדרנו) אבל כן היינו מחוייבים אחד לשני. לא היה בנינו במשך כל הקשר מגע מיני ולא היה נשיקות אלא רק חיבור נשמתי, שיחות עמוקות וגם ליטופים וחיבוקים של אהבה. לאחרונה התחיל בנינו הקטע המיני..נפתחתי יותר ואפשרתי לו לגעת בי (היה לי קשה לי עם זה כי הייתי רק עם גבר אחד שזה האקס ועבר שנים מאז). עדיין לא שכבנו, אבל התחלנו להתחרמן ולעשות דברים מיניים ובגלל שחודשים הוא לא נגע בי והמשיכה קיימת אנחנו קצת כמו חיות טרף לא מצליחים להפסיק מכורים למגע אחד של השני ולא יכולים להוריד את היידים. לפעמים כשהוא מדבר הוא עוצר באמצע כדי לנשק אותי ולגעת וגם אני ככה כי התשוקה עוצמתית. נמנעתי ממגע איתו כלכך הרבה זמן והמשיכה מפחידה אותי כבר מרוב שהיא גדולה. (ועדיין לא שכבנו) אבל לאחרונה אני מרגישה לא טוב עם זה כי אנחנו עסוקים המון בלגעת ולהרגיש פיזית ואני רוצה גם להרגיש את הלב שלו אני רוצה את החיבור הנפשי שיש לנו ולא באלי שנתנהג כמו חיות ונרצה רק מין ומגע חסר לי השיחות העמוקות איתו ותמיד אני אומרת לעצמי לפני שאנחנו נפגשים שהפעם אפחית במגע אבל ברגע האמת לא מסוגלת אני מכורה אליו לידיים שלו לגוף שלו הממכר מה עושים איך לאזן בין החיבור הרגשי לבין המשיכה העוצמתית מידי? זה בסדר שלפעמים בפגישות אנחנו פחות מדברים ויותר מתחרמנים ומתחבקים?
מעבר לזה עוד בעייה- ביום יום לא תמיד בא לי לדבר איתו נגיד אתמול נפגשנו והיינו הרבה ביחד אז היום לא דיברנו בכלל וגם לא באלי ואני חושבת שעדיף שבאמת לא נדבר כל יום כי חייב או צריך אלא מתי שאנחנו מרגישים ורוצים לדבר כדי שזה יהיה אמיתי ולא בכוח וגם להשאיר טעם של געגוע. האם זה בסדר שאני מרגישה ככה ולא מעוניינת לדבר כל יום עם הבן זוג שלי? (אפילו לא הודעה קטנה) אני רוצה את הספייס ואני בטוחה שגם הוא. זה טבעי להתנהל ככה בזוגיות ולא לרצות לדבר תמיד אפילו למשל למשך יומיים? (זה לא אומר שאני לא חושבת עליו כל הזמן ומתגעגעת ומתה לראות אותו ואם הוא ייצור איתי קשר אני אשמח ואדבר איתו)
תודה רבה למי שיענה לי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"