היה לי סכיזופרניה כתוצאה משימוש בסמים קלים, עברו שנתיים מאז שהחלמתי האם מותר לי לעשן שוב?

דור בן 23 | כתב את השאלה ב-08/08/20 בשעה 12:07

הייתי יושב עם חברים פעם בשבוע (סופש"ים) אבל לאחר שפוטרתי מהעבודה התחלתי לשבת איתם על בסיס קבוע - יומיומי.
ואז זה קרה פשוט קבלתי סכיזופרניה - לא הצלחתי לישון בלילה, היו לי מחשבות שב, נפרדתי מחברה שלי בגלל זה (אחרי שנה וחצי ביחד), לא הסתפרתי והתגלחתי, התחלתי להתרחק מהמשפחה מהחברים, כל הזמן הייתי עסוק במחשבות.
ההורים שלי דאגו לי (אגב אני עוד גר עם ההורים) הם לקחו אותי לכל מיני טיפולים עד שלבסוף התחלתי לקחת כדורים (אחרי שסוג אחר של כדורים לא עזר)
לאט לאט זה עבר לי והשתקמתי, חזרתי לצאת עם החברים, מצאתי עבודה חדשה, היו לי כמה סטוצים, והכל הרגיש סבבה
הפסקתי לקחת את הכדורים לפני שנה וחצי בערך והכל המשיך לי כרגיל כאילו כלום לא קרה..
עכשיו לפני כמה ימים חבר שלי התקשר אליי והוא מעשן במקמויות הוא הזמין אותי לישיבה אצלו
הלכתי לשם והיה שם מלא סמים ואני לא נגעתי וכולם שם היו מסטולים ואני ממש רציתי.. עברו שנתיים מאז
מאז שהמקרה של הסכיזופרניה עבר לי ועלה לי ממש הדחף שוב לעשן..
ממש התגעגעתי לצחוקים עם החברים למאנצים ביומנגס בלילה ואני פתאום מרגיש שכל זה חסר לי
מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?
מותר לי לחזור לעשן רק עוד פעם אחת (בזמן הקרוב)?
מה אתם הייתם עושים בסיטואציה במקומי?
ושאני מדבר על לעשן אני מדבר בין שאכטה אחת לשלוש

לחזור לעשן עוד פעם אחת (בזמן הקרוב)

כן, מפעם אחת לא יקרה לך כלום

לא, אתה עלול לחטוף את זה שוב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"