רוצה חברה כוסית ואני מתוסכל כי הן לא שמות עליי בכלל...

דור בן 25 | כתב את השאלה ב-09/08/20 בשעה 16:10

אני כל הזמן חולם על בחורה כוסית שתלך איתי
שתהיה בת זוג שלי שיהיה לנו סקס טוב, כוסיות כאלה שרואים באינטרנט ובאינסטגרם
אני רואה הרבה גברים שכן יוצאים עם כוסיות ואני רואה שיש להם דברים שאין לי
אני עובד בתור מאבטח ואני סטודנט ולא ממש גבוה אני 170 ואני אוהב בחורות גבוהות אבל הן לא שמות עליי בגלל הגובה שלי
הייתה לי חברה אחת אבל היא הייתה סבירה במראה ולא מהמראה הוואו שרואים באינסטגרם היא הייתה גם נמוכה וגם לא ממש ממש רזה כמו שאני אוהב
בגלל שאין לי כסף ואין לי גובה מרגיש שכולן פוסלות על זה באינסטגרם בכלל לא עונות לי וגם במציאות לא נענות לי
אני יכול להתפשר על בחורה שהיא לא נראת וואו כמו החברה שהיתה לי ולא אחת שגברים מחזרים אחריה אבל לא רוצה כי אני רוצה ללכת ברחוב ולהיות כמו אלו שעם החברה הכוסית
אני אוהב טעם קלאסי שזוף אירופאי כלומר שיער בהיר חלק צבע עור שזוף ועיניים בהירות פנים כאלו בובתיות והיה לי חבר שהוא גם היה נמוך והייתה לו חברה 175 בלונדינית פצצה אבל אני חושב שהיא הייתה איתו בגלל הכסף ואין לי אפילו כסף אני חי בשכירות ואני סטודנט
בעיה שהן לא שמות עליי
יש דרך לפתור את הבעיה הזאת?