בשיעור מחשבים המורה מביא לנו לשחק CS:GO במקום ללמד... מותר?

אדם שרמק בן 16 | כתב את השאלה ב-14/08/20 בשעה 13:16

אז ככה אני בכיתה י׳ ויש לי שיעור שנקרא מדעי המחשב.. יעני מחשבים..
בתחילת השנה הוא ביקש כל אחד שיביא 60 שקלים , עם הכסף הוא פתח לכל תלמיד משתמש בסטים אישי , קנה CS:GO וכבר כמעט 11 חודשים אנחנו לא לומדים כלום ובשיעורים שלו משחקים CS:GO, הוא נותן לנו חוקים מעצבנים נמאס לי ממנו גם לא מלמד אותנו וגם ממציא חוקים מפגרים ..
הוא פתח שרת CASUAL וקרא שם : Yod 2 Neve school, הוא אומר אסור להשתמש בסקינים!! וגם כל סקינים שמקבלים חייבים לשלוח אליו ואם לא אז הוא מטפל בנו.. אני מרגיש ממש ניצול גם שילמתי 60 וגם כל סקין שאני מקבל מדרופ אני צריך להביא למורה הזבל הזה עאלק וואלה יופי בכיתה י אני צריך לשחק קונטר במדעי המחשב!?!?!!!
מה אתם אומרים? זה מותר לו? אני ידווח עליו למשרד החינוך יעשו עם זה משהו??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"