לא מצליחה לשחרר מהאהבה הנכזבת

מיכל בת 25 | כתבה את השאלה ב-18/09/20 בשעה 13:05

היה בחור שעבדתי איתו במשך שנה וחצי.
היה בנינו קטע בסך הכל כשלושה חודשים.
אני התאהבתי בו מעל הראש והוא לא.
אף על פי שהרגשתי שכן, אבל כנראה לא רצה להתחייב עבורי.

מה שגרם לסוף הרומן הזה, הוא שתפסתי אותו מתנשק עם מישהי אחרת שעובדת איתנו(לא קשור למקרה הזה, אף פעם לא חיבבתי אותה, אז זה תרם להרגשתי הרעה מאוד). ועם הזמן הם התחילו לצאת ולהיות ביחד.

כאב לי שבאותו הערב שתפסתי אותך, לפני כן הוא החזיר אותי הביתה מהעבודה וביקש לנשק אותי.

לאחר המקרה עבדתי עוד חודשיים ועזבתי את העבודה.

עברו כבר 7 חודשים מאז שעזבתי את עבודתי, ועד היום הוא נמצא בראשי.
אני לא מצליחה לשחרר ממנו ולהמשיך הלאה (לא פניתי אליו חוץ מזה שביקשתי ממנו בקשה באינסטגרם ועד עכשיו הוא לא אישר אבל גם לא דחה את הבקשה).

אני באמת לא יודעת מה לעשות ואיך להשתחרר ממנו.

האם זה כי אהבתי אותו והלב נשבר או שזה יותר אגו? איני יודעת.

אבל אני מתה לשחרר אותו כבר מהחיים, מהלב ומהראש שלי.

מיכל צירפה תמונה לשאלתה:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"