אף אחד גבר לא רואה אותי כבת זוג שלו

סתם מישהי בת 21 | כתבה את השאלה ב-19/09/20 בשעה 11:26

היי לכולם מה נשמע? מאחלת לכם שנה טובה קודם כל, ותודה על ההיענות לשאלה :)

שמתי לב, שגברים תופסים אותי או כידידה שלהם או כסטוץ. וזה לפחות מה ששידרו לי כל הגברים שאי פעם הכרתי בכל המסגרות שהייתי בהם, ואף אחד מהם לא ראה בי משהו מעבר.
מרגיש לי שאף אחד לא רואה אותי בתור בת הזוג שלו וזה ממש מבאס, כי אני כן בחורה רצינית ובחורה נחמדה, אז למה לא?
יש מצב אולי משהו בגישה שלי מוטעה? למה זה ככה? אני מנסה לתפוס את הנקודה הבעייתית ואני לא מצליחה להבין מהי. אני בנאדם מאוד חברותי אני מאוד אוהבת להתחבר לאנשים, בנים בנות, אולי אני בעצמי לא עושה את הקאט בזמן הנכון? יש מצב אולי אני לא קוראת נכון אנשים? אני באמת לא מצליחה להבין וזה מתסכל אותי. אין לי בעיה עם המראה שלי ועם האישיות שלי בסהכ הכל, אבל להבין במה אני טועה יכול לגמרי לסדר אותי ואני יכולה ללמוד מזה הלאה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"