אח שלי נותן לי מכות רצח, מה לעשות?

טובי בת 16 | כתבה את השאלה ב-19/09/20 בשעה 10:52

שלום לכולם, כמו שרשום בכותרת אח שלי מכה אותי אבל אני אתן קצת עוד רקע, אני בת 16 בכיתה יא לומדת בתיכון דתי, אח שלי קטן ממני בן 13 אבל לפני שתגידו למה אני לא מחזירה לו שהוא כזה קטן הוא מתאמן מגיל מאוד קטן באומנויות לחימה אז הוא גם יכול להעיף אותי בקלות והוא יודע לתת מכות ממש כואבות בעיקר אגרופים, הוא תמיד היה מאוד אלים גם בתור ילד קטן אבל זה אף פעם לא הכי הפריע לי כי זה לא כאב או שפשוט הייתי מחזירה אבל עם כל הקורונה ממש קשה בבית וכל העניין החריף ממש
יש לי עוד אח גדול בן 18 שלפעמים מגן עלי ובכללי הוא בצד שלי, אנחנו גרים עם אמא שלי שהאח שמרביץ לי הוא הבן האהוב עליה אז תמיד שהוא נותן לי מכות היא אומרת שזה באשמתי או שהוא קטן וזה לא אשמתו.

אין לי אפשרות לצאת מהבית לפנימייה או משהו בסגנון כי למשפחה שלי אין כסף לזה וגם כבר התחלתי בגרויות אז זה יהיה מסובך

אני לא יכולה לעבור לאבא שלי כי אנחנו לא ממש מסתדרים, רק בחצי שנה האחרונה יש לנו מערכת יחסים סוג של יציבה

אני לא רוצה ללכת למשטרה כי דבר ראשון הוא ילד בן 13 אז לא יעשו עם זה כלום, וגם אם כן או שיוציאו אותי מהבית וזה ידפוק לי את הבגרויות, או שיוציאו אותו ואז כל המשפחה שלי תשנא אותי. וגם אם לא יוציאו אף אחד עדיין כל המשפחה שלי תכעס עלי שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה.

אני לא יודעת מה לעשות כבר כל הגוף שלי מכות וסימנים ואני לא יודעת מה לעשות.

נ.ב האופציה הממש אחרונה זה ללכת לרווחה כי כבר טיפלו במשפחה שלנו בעניין אחר שם ודוגרי הם לא שמים זין אם מכים אותי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"