מרגיש רע עם עצמי, עדיין יש לי רגשות חזקים לאותה בחורה מהבסיס ואני לא מצליח לשחרר

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-20/09/20 בשעה 18:53

מצטער מראש על החפירה אבל אני צריך לפרוק את זה וכמובן אשמח לעצות.

אז ככה אני בן 20 (ולפרוטוקול עדיין לא יצא לי לשכב עם מישהי), בכל השנים האלה היה לי קראש על בחורה אחד וגם זה היה בכיתה יא אבל הייתי חרדתי מידי בשביל להציע לה לצאת, אבל אני עדיין הייתי איתה בקשר.

עכשיו אני כבר שנתיים בצהל והגיע מישהי חדשה לבסיס מלפני חודשיים בערך, וזאת הפעם השנייה שאני מרגיש משהו אמיתי כלפי בחורה, לא רציתי לזרוק את זה ודיברנו תקופה והיה כיף היה הרבה מגע צחקוקים וגם יצא לנו לצאת מחוץ לצבא קבוצה קטנה של חברים, אחרי תקופה של חודש שאנחנו היינו מדברים היא ואני רצינו לדבר על היחסים שלנו, אני כמובן רציתי להמשיך עם היחסים קדימה אבל היא אמרה שהיא לא מוכנה לזוגיות ושקשה לה להיכנס לזוגיות עם אנשים ושבגלל המסגרת הצבאית והעובדה שיש לנו חצי שנה ביחד בבסיס עד שאני משתחרר היא מפחדת שאם נכנס לקשר רציני יש את הסיכוי שזה לא ילך בניינו והיא לא רוצה שהקשר שיש לנו עכשיו יסתיים.

כמובן שזה שבר אותי כי פעם ראשונה שאני משתף רגשות עם מישהי ובסוף היא לא רוצה קשר שהוא יותר מחברים טובים.
קיבלתי את זה בהבנה אבל היא משום מה החליטה לאחרונה פחות לתקשר איתי ולהתעניין או סתם לשבת ולדבר.... דיברתי איתה והיא אמרה שהשיחה קצת הפרידה בניינו, ואני פשוט לא יודע מה לעשות עם עצמי.
עכשיו בכללי בנות אומרות לי שאני חמוד ונראה ממש טוב, גוף אטלטי, אני מאוד נחמד, מתעניין ודואג וכשצריך גם אוזן קשבת כשצריכים לפרוק דברים מהלב, אבל אני אישית פשוט מרגיש כל כך בודד, למרות החברים הטובים שיש לי שדואגים לי וכמה ידידות שהן החברות הכי טובות שלי, אני מרגיש בודד כי אין לי מישהי שאני אוכל לשתף איתה את הלב שלי ולבלות איתה, אפילו מספיק לי שנשב מחובקים ביחד והיא תגיד שהיא אוהבת אותי, אבל אני לא מצליח למצוא מישהי כזאת.

עד לא מזמן חשבתי שמצאתי מישהי סוף סוף, היה בניינו חיבור, הרבה נושאים משותפים, הרבה שריטות משותפות לשנינו, והרבה מהבסיס האמינו שאנחנו פשוט מתאימים אחד לשני, אבל עכשיו אני מרגיש שזה נהיה אבוד לי, וכבר כואב לי הלב ממחשבות של מה אם אני לא אצליח למצוא מישהי בחיים האלה.

ופשוט קשה לי עם הסיטואציה הזאת, למרות שפרקתי את הלב שלי ואת המצב לחברים שלי ואפילו לכמה מהמשפחה, וכולם אומרים שזה יעבור, חברים בבסיס מאמינים שעדיין יש סיכוי שהיא עדיין רוצה להיות איתי אבל לא יודעת בעצמה מה היא מעדיםה, ושאני בכללי אמצא מישהי אחרת.

עדיין יש לי רגשות חזקים לאותה בחורה מהבסיס ואני לא מצליח לשחרר מהם וזה פשוט כואב לי ואני לא יודע אם עדיף לי לדבר איתה לעומק ולשתף מה שיש לי ולהוריד מהלב את הכל או פשוט לשתוק ולהמשיך לסבול.

מצטער על החפירה אבל הייתי רוצה לשמוע מכם מה אני יכול לעשות במצב שיש לי עכשיו