אני רוצה להפסיק כבר ללמוד מרגישה שאני נחנקת. מה לעשות?

לואיז בת 17 | כתבה את השאלה ב-22/09/20 בשעה 18:15

אני יכולה לכתוב שעות עד כמה רע לי כמו עד כמה החיים שלי טובים אבל החיים שלי לא משנים כי מה שחשוב פה זה איך אני מרגישה אז אני לא יתן פרטים.
הייתי טובה בלימודים וממש ירדתי להורים חשוב שהילד ילמד, למורים חשוב שנלמד, החברים רוצים שנלמד כולם חושבים רק על זה ה"נורמה" כי מה שלא "רגיל" לא טוב.
אני לא מרגישה טוב נפשית החזקתי לא יודעת באיזה נס להישאר בלימודים וזה השנה האחרונה שלי אבל אני מרגישה שבא לי למוות בכל פעם שאני שומעת את המילה "לימודים" אין בהם שום מקצוע שמעניין אותי או עוזר לי המקצועות שאני רוצה לעסוק בהם קשורים באנימציה.
אני נחנקת, מרגישה שאני כבר לא יכולה, הייתי יכולה לחתוך את עצמי או לקפוץ מהחלון רק ללכת לבית חולים ולא לחזור שוב לבית הספר.
כולם מצפים ממני שאני אצליח, יש לי משפחה מאוד מורכבת שתי האחיות שלי פלוס אמא שלי סקיזופרניות ואני מפחדת ומרגישה שאני משתגעת כמוהם, אני לא שומעת קולות אבל אני מרגישה שאני נלחמת במוות כל הזמן, אני לא רוצה למוות אבל אני עוצרת את עצמי כל דקה מלהתאבד, כאילו הגוף שלי וכל כולי נמאס להם אבל המוח בלי רגש אומר להישאר בחיים.
אני רוצה להפסיק לימודים עכשיו יש את הקורונה אז הבגרויות אמורות להיות יותר קלות, בגרויות,בגרויות...כמה אנשים שהיה להם שנים טובות מולם מתאבדים בגלל הלימודים! ואם רק היו יודעים היו מפסיקים להגיד להם ללמוד.
אבל לא הנורמה הזאת עד כמה שהיא לא מתאימה לכולם זה החיים, כל מי שעם חולי נפש לא מסתדר פה.
אני לא יודעת במה אני צריכה עזרה, אני לא יודעת מה לעשות אני פאקינג הלכתי לאישפוז ואמרתי להם שאני רוצה להתאבד, לתלות את עצמי, לירות בעצמי ולדקור את עצמי אבל אמרתי את זה בשלווה כי הייתי שלווה עם זה ולא לקחו אותי כי אני נראית להם "בסדר" תגידו לי במה מה שאמרתי לפני זה נראה בסדר!? הם אמרו לי שאני לא הלך לאישפוז כדי לפספס לימודים אבל אני מרגישה באמת שזה כמו רעל שהורג אותי מיום ליום. אישפוז זה דבר מטומטם כי עניתי להם רגיל הייתי צריכה לשחק אותה בוכה או משהו.
מגיל 13 עד עכשיו אני ככה יש עליות וירידות ואני לא רוצה לחכות שנה. אני לא רוצה כדורים כי זה משנה את המוח והופך אנשים לאגרסיבים (יש לי חברות, אחות ואמא שלוקחים כבר) אני לא רוצה להאשים את הסביבה במצב שלי הרבה תומכים בי כמו הרבה שלא.
אני פשוט רוצה להפסיק לימודים זה כבר יעזור לי מאוד ולעסוק במה שאני אוהבת אבל כדי לעסוק בזה אני צריכה בגרות אז זה מתנגש.
מה לעשות?

עדכון מלואיז, שואלת השאלה 2020-09-23 00:55:12

תודה רבה לכול מי שענה לי,
אני לוקחת בחשבון כל עצה שלכם.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"