גיליתי שחבר שלי היה אישה ששינתה את מינה! מה לעשות?

נטע בת 25 | כתבה את השאלה ב-25/09/20 בשעה 20:05

היי,
הכרתי מישהו באינסטגרם לפני חצי שנה, הוא עקב אחרי והחזרתי לו עוקב.
מפה לשם קבענו להיפגש, יצאנו לדייט. היה מדהים. חשבתי שסוף סוף מצאתי את האחד הוא היה בדיוק בטעם שלי-כריזמטי, רומנטי וחכם. הצעתי לו לבוא אליי הביתה אבל הוא תמיד סירב בטענה שיש קורונה וכו' וכשביקשתי להתארח אצלו הוא לא רצה מאותה סיבה.אז במשך כל החצי השנה הזאת נפגשנו במקומות ציבוריים והתכתבנו אחד עם השני בוואטסאפ. עם הזמן הבנתי שקורה משהו מסריח וניסיתי לגלות פרטים נוספים עליו, חיטטתי אצלו באינסטגרם ומצאתי תמונה ישנה של שתי בנות אחת מהן הייתה דומה בצורה ברורה לו, ידעתי שאין לו אחיות. אז שאלתי אותו מי זאת?
הוא ענה לי שזאת הוא. חטפתי את השוק של החיים. הוא בכה והתחנן שנישאר יחד הוא אמר שזאת טעות שבחר לא לשתף אותי בזה, כי הוא פחד שאפרד ממנו בגלל זה. בכל מקרה החלטתי לנתק איתו קשר.

מה לעשות?

להיפרד סופית ומהר

להישאר יחד

להישאר רק בתור ידידים