אני עובדת בסופר בתור קופאית כבר חודש ואני לא יכולה לסבול את זה

מאיה בת 22 | כתבה את השאלה ב-26/09/20 בשעה 15:14

אני עובדת בסופר בתור קופאית כבר חודש ואני לא יכולה לסבול את זה.
כל הגב שלי כואב ואני חוזרת הביתה עם כאבי ראש והלקוחות המעצבנים שמצפצפים על ההוראות כאילו אין קורונה ולא מקשיבים לי שאני אומרת להם להרים את המסכה שלהם, והם מתייחסים אל הקופאיות כאילו אנחנו משרתות שלהם, הם צריכים להגיד תודה שאנחנו באות כל יום לעבודה ומסכנות את הבריאות שלנו בשביל שהם יקנו.
עבדתי כבר בתור קופאית במקום אחר לפני שנה אבל זה היה במיני מרקט שלא היה שם מלא עבודה אז זה היה לי קל אבל עזבתי בשביל הפסיכומטרי, וחשבתי שאני יוכל למצוא עבודה יותר טובה אחרי הקורס אז את כל הכסף שחסכתי שילמתי לפסיכומטרי.
ועכשיו אין לי בכלל כסף בבנק.
אני רוצה כל כך להתפטר אבל אני צריכה את הכסף ואני לא מוצאת עבודה אחרת
אני לא יודעת מה לעשות?

מה לעשות?

להתפטר ולחפש עבודה חדשה

להישאר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"