יזיזים וסיבוך, יש בנינו קטעים של זוגות אבל כאילו אני בטוחה שלא יהיה בנינו כלום

מבולבלת בת 18 | כתבה את השאלה ב-26/09/20 בשעה 19:52

אהלן,
לפני שאתחיל לפרוק את שיושב על ליבי אבקש מכם לא חהטיף לי על גילי, מעשיי וכל זה נטו עזרה בבקשה מכם.אני ילדה ריגשי לפעמים אז בבקשה.

אז ככה אני ״מבולבלת״ בת 18.
מאז ומעולם היה לי את החוק הזה שלא לצאת עם מישהו מהשכבה ולא כלום, כמובן שהייתי מפגרת עד שהפנמתי את זה ויצאתי עם שתי גברים מהשכבה בעבר אבל בסדר.
לפני שנתיים-שלוש שכבתי עם ידיד מהשכבה, אחרי ששכבנו הרגשתי שיש לי רגשות כלפיו אז פשוט נעלמתי לו לכל תקופת השנתיים-שלוש האלה....

לפני כמה ימים חזרנו לקשר ממש במקרה כי הוא עובד בחברת משלוחים ובדיוק באותו יום הוא היה השליח שלי..פדיחה.. כי אני תמיד רואה את הפרצוף שלו בשכבה ולא נעים בקיצור... היה סיפור והתחלנו לדבר מאז...
הוא כזה חמוד, אנחנו כל הזמן באינסטגרם שולחים תמונות אחד לשני (לא מיניים) מדברים זורמים, בפגישה הראשונה שלנו מזה כמה שנים הוא שאל ״מה לא התגעגעת אליי?״ ״למה נעלמת לי״ וכאילו ממש שאלות חמודות...עניתי לו את האמת שכל פעם שהייתי רואה אותו בשכבה הייתי חושבת עליו ומתגעגעת אליו ועד כמה האגו שלי גדול.

למי שזה ידבר אליו אני מזל עקרב. אפשר לנתח 99% מהאישיות שלי.
בגדול התחלנו לדבר גם שכבנו במשך יומיים רצוף,
יש בנינו קטעים של זוגות אבל כאילו אני בטוחה שלא יהיה בנינו כלום (לא דיברתי ולא שאלתי והוא אפילו לא אמר דבר על זה) זה פשוט המסקנות שלי מישום מה... שאלתי אותו נגיד ״נו כמה בנות הזרמת מהשכבה כבר?״ והוא אמר לי רק אחת ששאלתי אותו מי זאת הוא אמר שלא יפה ושהוא מכבד כי אם נגיד היא הייתה שואלת וזה בקיצור אמרתי סבבה, אני לא יודעת אם זה אמור להחמיא לי או לא אבל בסדר...

הוא ממש חמוד אליי, אנחנו לא רק שוכבים אנחנו גם מדברים, צוחקים מגיעים פה ושם לשיחות נפש וכאילו באמת קשר חמוד ולא מגעיל ודוחה שזה עניין של רק סקס, והיום נגיד אחרי שכבר שכבנו והיה לנו תקרית שפשוט הפסקנו בגלל סיבה כזאת או אחרת הוא שם עליי את הראש שלו וחיבק אותי מהצד כך שהיד השמאלית שלי חיבקה אותי והיד הימנית שלי החזיקה את הראש שלו בליטופים, הוא נרדם לכמה דקות קטנות עליי עם חיוך ואמאלה אני שרופה לו על החיוך , הוא בכללי נראהה טווב ממש!
כשהוא קם הוא אמר שהוא הרגיש כאילו הוא ישן שעה ..(אני לא יודעת אל זו גם מחמאה או לא)
והוא היה אמור גם ללכת ליום הולדת של חבר מהעבודה והוא פשוט העדיף להישאר איתי ואז פשוט חזר לבית.
והוא גם ביטל בשבילי עבודה.

אני ממש חופרת אני יודעת אבל אני נותנת לכם את הרקע הכללי של מה שהולך כדי שתבינו ... אשמח לעצות מכם באמת ואם בכלל אתם יכולים להבין את הכוונות שלו מעבר למה שאני רואה וחושבת כי אני לפעמים פשוט בנאדם אטום.

אני לא יכולה להתייעץ אפילו עם ״חברות״ שלי כי הן גזעניות וכל הבולשיט הזה... אז אין לי למי לפנות.

יש סיכוי שהוא רוצה אותי לזוגיות?

אולי

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"