סוחבת צלקות מקשר... איך להמשיך הלאה?

חמודה בת 28 | כתבה את השאלה ב-29/09/20 בשעה 10:09

היי, אספר בקצרה.
הייתי בקשר כלשהו עם בחור וזה נגמר בבכי של שני הצדדים. נאמרו מילים קשות ביותר!! (לא קללות אלא מילים שחודרות כל איבר תקין ומחלישות אותו... בוא נגיד ככה)

כבר עברו 8 חודשים ואני לא מצליחה להתקדם מכמה סיבות... אני לא מצליחה ליצר קשר חדש ומרגישה שזה תוקע אותי ואת חיי!!!!!!
אני צריכה לנפש שלי לסגור מעגל ואין לי אופציה (לא יכולה לשלוח מכתב. אין לו וואצאפ. לא יכולה ללכת אליו הביתה. אין חברים משותפים...)- פשוט מסרב לשמוע אותי.

אני כל פעם אומרת לעצמי שאני בחורה טובה ולא שקרנית ובאמת טובה אבל לפעמים מגיעה המחשבה מהקשר הזה שאולי אני באמת גרועה? אולי אני מרשעת באמת?!
אני מאבדת את זה!!!
בוכה מלא.

לא יודעת איך לעבור את זה בלי שיסלח לי. בלי לסגור מעגל. ****בלי שבאמת יבין שאני לא הייתי רעה ושכואב לי... שבאמת כואב לי**** שבאמת אהבתי אותו ורק אותו.
הבטן מתפוצצת.