חושבת שיש לי ocd לספר להורים?

מיכל בת 16 | כתבה את השאלה ב-30/09/20 בשעה 10:48

אני כבר מלא שנים מתמודדת עם חרדות (מגיל 8)
ולמדתי לבד איך להתמודד איתם... זה לא משהו שאני יכולה להפסיק, אבל השתפר.

אך בכל זאת לפעמים האוסידי מפריע לי בדברים שאני עושה ביום יום.. נגיד במבחנים אני לא יכולה להיות מרוכזת כי אני כל הזמן חושבת על החרדות

זה מפריע לי במלא דברים.. זה לא רק לשטוף ידיים כל הזמן, אני לא אפרט. אני בת 16 ואני רוצה לקחת אבחון בשביל לגלות את האמת

אך אני מפחדת לפתוח את זה מול ההורים שלי.. או מול האחיות שלי, סיפרתי להם שיש לי חרדות אבל הם לא מאמינים בלקחת אבחונים.
מצד שני לקבל אבחון יכול להביא לי הקלות במבחנים

מה לעשות? עדיף בלי אבחון?

תודה לעונים

האם לשכנע את ההורים לעשות לי אבחון?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"