איך להפתח ולדבר עם אנשים?

ביישנית רצח בת 16 | כתבה את השאלה ב-30/09/20 בשעה 17:00

אז היי אני בת 16 עברתי לבית ספר חילוני זאת השנה השנייה שלי בבית ספר ואין לי חברים אני כל היום יושבת לבד בהפסקות אני מנסה לדבר עם אנשים אבל משהו עוצר אותי משהו בי עוצר אותי מלהפתח לאנשים ולדבר איתם במיוחד עם בנים אם בן פונה אליי אני פשוט קופאת ולא יודעת מה להגיד גם אם זה הדבר הכי קטן שיכול להיות ובכללי אני חסרת ביטחון עצמי עם כל הדברים שעברתי ביסודי השפילו אותי ועשו עליי חרם... אני חושבת שזו אחת הסיבות שעוצרות אותי מלהפתח לאנשים אבל אני פשוט לא מסוגלת אני לא מסוגלת להפתח לאנשים ובכללי אני כל הזמן סגורה אני מפחדת להגיב ולהביע את הדעה שלי זה פשוט מדכא אותי זה שובר אותי אבל אני לא מסוגלת יותר...
*לא הייתי דתייה פשוט למדתי בבית ספר דתי
(מצטערת על החפירה אבל זו הייתה הפריקה שלי אני ממש מקווה שיהיו אנשים שיתנו לי עצות ויעזרו לי)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"