דחיית שירות לאחר ניתוח לייזר. מה לעשות?

מכיניסט במצוקה בן 19 | כתב את השאלה ב-19/10/20 בשעה 21:03

אהלן מה נשמע? אני חניך במכינה, בן 19.
התחלתי מכינה חצי שנתית בספטמבר והיא מסתיימת בפברואר.
העניין הוא שבגלל שהגיוס שלי היה באוגוסט, עשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים ביולי כדי כמובן להפטר מהמשקפיים, אבל גם כשי לצאת למכינה ולאפשר לעצמי חלון זמן למיונים בעזרת הפרופיל שיעלה אחרי הניתוח. ממש חשוב לי לשרת במקום טוב בצבא, בו זמנית גם לעשות את המכינה לפני, ואני באמת לא מחרטת סתם כדי להתחמק מגיוס.
הצבא קרא לי לועדה רפואית ממש קרוב באוקטובר, ומשיחות עם נציגי שירות נשמע שהם ממש מתכוונים לגייס אותי עכשיו. רופא העיניים שניתח אותי המליץ במקרה שלי להתגייס חצי שנה אחרי הניתוח (זאת אומרת במרץ 2021) וכתב את זה במכתב, וזה גם מה שאני רוצה, אבל אני מפחד שבצבא לא ישימו על ההמלצה שלו ויגייסו אותי עכשיו כי הנוהל הוא 3 חודשי החלמה.
זה פחד לגיטימי? יש סיכוי שזה יקרה? למישהו יש הצעה לעזור לי להצליח לסיים את המכינה בטוב כדי שאני אוכל להשלים את החוויה ולהתגייס לצבא לתפקיד מתאים אחרי מיונים? אני ממש אשמח לעזרה כי אני נורא בלחץ. תודה רבה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"