ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 306934

הזמן

דווח

נהל

איך אני יכולה לדעת מה המשיכה המינית שלי?

מבולבלת בת 16 | כתבה את השאלה ב-29/10/20 בשעה 17:40

כבר כמה שנים שאין לי מושג אם אני נמשכת לבנים או לבנות או גם וגם ואולי בכלל לא. מה זה בכלל משיכה מינית? איך זה מרגיש? לפעמים אני רואה בנים ואני חושבת wow they are hot אבל בדרך כלל זה קורה לי עם בנות. עם בנים בדרך כלל חברות שלי יתחילו לדבר על כמה הם hot ועד שהם לא אמרו אני בכלל לא שמתי לב ולפעמים גם אחר כך אני לא חושבת ככה. פעם אחת זה אפילו קרה לי עם אבא שלי: הסתובבתי עם אבא שלי ואז נפגשתי עם איזשהו ידיד שלי ואבא שלי שאל אותי אם אני חושבת שהידיד שלי חתיך ועכשיו אני חושבת שהוא חתיך בטירוף אבל עד שאבא שלי אמר לי את זה בכלל לא שמתי לב (מאז שמעתי גם את חברות שלי מדברות על הידיד הזה מלא פעמים וגם הן חושבות שהוא חתיך...). מעולם לא היה לי קראש על אף אחד חוץ מאולי עכשיו על החברה הכי טובה שלי, זה התחושה הכי קרובה לאיך שמתארים קראש שאי פעם היתה לי. היה לי פעם חבר אבל זה רק בגלל שחברים שלי שיכנעו אותי להסכים להיות חברה שלו. לקח לו ולחברים שלי מלא זמן לשכנע אותי להסכים שהוא ינשק אותי ובסך הכל לא ממש נמשכתי אליו (לפחות לא נראה לי) הוא היה יותר כמו ידיד שלי מאשר חבר שלי.
אין לי בעיה עם להט"בים וגם אין לי בעיה אם אני אהיה לסבית או בי או משהו אחר אני רק רוצה לדעת מה אני. אני לא מסתדרת טוב עם דברים לא פתורים והשאלה הזאת מציקה לי כבר הרבה מאוד זמן.
אם תגידו לי לדבר אם ההורים או מישהו מהסביבה אני בטוחה שיקבלו אותי אבל אני לא טובה בלדבר על דברים אישיים. לוקח לי ממש מלא זמן לאזור אומץ כדי לדבר אפילו על דברים ממש קטנים. לקח לי יותר מחצי שנה מאז שרציתי לכתוב פה על זה ועד עכשיו (שבאמת כתבתי).
כתבתי פה יותר בשביל לפרוק מאשר בשביל לשאול, כי לא נראה לי שאתם באמת תוכלו להגיד לי מה לעשות כי אתם לא באמת יודעים הכל עלי ומה הכי טוב בשבילי... אבל אם למישהו יש בכל מקרה עצה טובה בנוגע למה כדאי לי לעשות אז פליז תכתבו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"