מרגישה שלא טובה בכלום

עצובה בת 26 | כתבה את השאלה ב-21/10/20 בשעה 17:23

אני בדיכאון כבר תקופה ארוכה. סיימתי תואר לפני שנה במקצוע מדעי שאין יותר מדי מה לעשות איתו בשוק. מאז אני מנסה לחפש את עצמי ולמצוא עבודה שמתאימה לי ולא מוצאת. כרגע עובדת במשרה חלקית במשרד אבל זו עבודה לתקופה קצרה ואחר כך חוזרת לאי וודאות, ובנוסף המשכורת לא מספיקה לשכר דירה ולכן אני מעכבת את עצמי בהתקדמות בחיים.
אני כבר ממש לא יודעת מה לעשות.. חושבת על לימודים נוספים, לימודי תעודה בהנהלת חשבונות, הוראה, חושבת לחפש עבודה משרדית במשרה מלאה אבל שום דבר לא נשמע כמו משהו שאוכל לעשות לתקופה ארוכה ולהתפתח ממנו..
התראיינתי לכמה משרות ואני תמיד מוצאת משהו רע בהן ומחליטה לא להמשיך בין אם זה מרחק נסיעה או תנאים או לא משנה מה. זה כנראה תירוץ לפחד שלי ולחרדות שלי.
אני בגיל שכבר צריך לדעת מה אתה רוצה לעשות בחיים ואני כרגע בוכה כמעט כל יום מהלחץ להחליט.
מרגישה כישלון בחיים ושאני מאכזבת את כל מי שקרוב אליי.\
אני מניחה שרק רציתי לפרוק את התסכול..
אם מישהו מכם היה בסיטואציה דומה אשמח לדעת איך והאם יצאתם מהתקופה הזאת ואיך התקדמתם למקום שבו אתם מאושרים? אני לא מדברת על להרוויח המון כסף, העיקר להיות שמחה במקום שלי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"