איך להכיר חברות חדשות... ?

שני בת 24 | כתבה את השאלה ב-22/10/20 בשעה 16:41

היי
קצת מביך אותי לפתוח ולשתף אבל מה יש לי להפסיד.. פעם (בתיכון) היה לי מעגל חברות לאט לאט עם הזמן כל אחת תפסה את הכיוון שלה.. בגדול כרגע כל מי הייתה במעגל הזה עד היום בקשר והן חברות טובות אותי הן פשוט השאירו בחוץ.. אני כבר לא חלק מהן יותר וכרגע אני גם לא רוצה להיות כי הן פגעו בי כל כך ואפשר להגיד שאנחנו כבר 5 שנים לא בקשר.. יש לי רק שתי חברות מהתיכון שהחיבור בינינו נוצר עם הזמן וכדרך אגב.. הן לא ממש חברות טובות שלי עד הסוף והן גם עשו הרבה דברים בלעדיי..( כמו לטוס לחול ויציאות מבלי לשתף אותי..) קיצר כל מי שסביבי פגע בי..! אני ממש רוצה להכיר חברות חדשות חברות שבאמת יהיו שם בשבילי אני אהיה בשבילן חברות שנשתף אחת את השניה בהכל. כי אני ממש מרגישה לבד ובודדה. אז קצת עלי..בת 24 סטודנטית מהמרכז אוהבת לצחוק, לעשות שטויות ולהנות מהחיים..בגדול קצת משוגעת:)
אשמח לדעת אך להכיר חברות חדשות או אם יש פה משהי שמעוניינת... אשמח להכיר :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"