שנתיים בזוגיות ולא רואה כיוון לחתונה

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-24/10/20 בשעה 14:09

שלום רב.
אני נמצא בזוגיות כבר שנתיים עם בת זוג מדהימה. שנינו בני 20.
לעיתים קרובות היא מדברת איתי על חתונה, אך עבורי ישנה בעיה - היא עדיין ילדותית באופי ובהתנהגות שלה, לא משנה כמה דיברתי איתה על הנושא, שום דבר לא קורה. אתן דוגמה: אחת משמות הילדות שהיא רוצה לקרוא לבת שלה, יהיה השם "ליצ'י" (ועוד שני שמות גם בסגנון, לא אציין אותם). כל פעם מחדש שאנחנו דנים על שמות הילדים (שהיא מעלה את הנושא הזה), היא מציינת שאלו השמות שהיא רוצה וזה מה שיהיה. אלו לא שמות ריאליים לדעתי.
דוגמה נוספת: היא יודעת שאני נגעל מכלבים (אין לי שום דבר נגד החיה), השיערות שהם משילים, צרכיהם, הורדתם לטיול וכו', והיא מבחינתה עדיין יהיה לה כלב בבית, דבר אשר נוגד את בקשתי ממנה.
אני יכול לתת אין-ספור דוגמאות והן לא ייגמרו, אבל אלו העיקריות, העיקריות שהיא לא משחררת אותן.
אני לא מוכן להתחתן, להביא ילדה ובסוף היא תיקרא "ליצ'י" ויהיה לנו כלב. לא סתם עשיתי את הדרך הארוכה הזאת עם אשת חיי.
כבר המון זמן אני בהתלבטות מה יהיה המשך הקשר הזה והאם הוא נכון עבורי, עבורה. האם לשבת איתה ולדבר איתה על הנושא ולציין שאם אין התקדמות מצידה, אז דרכנו תיפרד וכל אחד ילך לדרכו?
אשמח לתשובותיכם. תודה רבה!