מה הוא מסתיר?

לילי בת 24 | כתבה את השאלה ב-27/10/20 בשעה 16:10

אני בת 24 ובן הזוג שלי בן 30. אנחנו ביחד שנה, אחרי חודשיים כבר עברנו לגור יחד.. בגדול הקשר מעולה, לי יש בעיה שמלווה אותי עוד מהגירושים של ההורים ואני תמיד חושבת שכולם בוגדים או שכל שינוי בהתנהגות או קרבת יתר למישהי חדשה מעידה על בגידה... אני מנסה לעבוד על זה (לא תמיד הולך חח) למשל בזמן האחרון הוא התחיל להסתיר את הפלאפון שלו, לקחת אותו איתו לכל מקום, לוותר על טעינה בלילה כי השקע נמצא לידי, הולך לישון אחריי, מתעסק בפלאפון וברגע שאני מגיעה סוגר אותו.. הוא נתן לי את הקוד בעבר ולא שינה אותו מאז אבל הוא בהחלט לא משאיר אותו לרגע לידי (מה שלא היה בעבר)
התחלתי לחשוב שאולי הוא מדבר עם מישהי אבל אני באמת לא מוצאת סיבה שהוא יעשה דבר כזה כי הכל טוב בנינו ואיזו סיבה יש לו לפגוע בי ככה? לא יותר פשוט לעזוב? מצד שני חשבתי לעצמי שאולי הוא מסתיר משהו חיובי? אולי הוא מתכנן להפתיע? למרות שכשדיברנו על חתונה הוא אמר שלא תתאכזבי זה יקרה עוד שנה שנתיים לפחות, אל תפתחי ציפיות..
אני באמת משתדלת.. בחודשים הראשונים בדקתי לו את הפלאפון המון ובחודשים האחרונים בכלל לא ואני לא רוצה לחזור לזה.. רעיונות?