האם זה בסדר אם כבר נתחיל לשכב? רק הפכנו להיות זוג

בת 26 בת 26 | כתבה את השאלה ב-25/10/20 בשעה 17:45

אני בת 26, והוא בן 27 גדול מימני בשנה

הוא גר בדרום ואני מרכז. הכרנו דרך שידוך
יצאנו לאיזה 5 דייטים ובפגישה השישית שלנו התחלנו להתאהב וגם הייתה נשיקה ראשונה שלנו.

השאלה שלי היא! האם זה בסדר אם כבר נתחיל לעשות משהו שקשור לסקס?
אציין שאני גם בתולה. והייתי חרמנית כל הזמן ופשוט התאפקתי כי גם לאונן לא עזר לי.

אני רוצה להתחיל איתו מין אוראלי. הבעיה רק הפכנו להיות זוג וניפגשנו עד עכשיו 7 פעמים רק.

עד כמה זה יכול להרוס את הקשר אם נתחיל כבר כשניפגש שוב להתחיל איתו מין אוראלי באוטו שלו?

האם זה יכול להרוס את הקשר אם כבר נתחיל סקס כשניפגש שוב?

כן. עדיף לחכות עוד קצת ולא ישר סקס

זה לא יהרוס וזה בסדר שכבר תתחילו סקס

אחר