יש לי חבר אבל אני לא יודעת מה אני מרגישה

מבולבלת בת 23 | כתבה את השאלה ב-30/10/20 בשעה 19:54

טוב יש לי חבר חודשיים , אני בת 23 , אני אוהבת אותו מאוד והוא אותי , יש לציין שקרוב לשלוש שנים לא נכנסתי למערכת יחסים כמו שצריך ותמיד נפגעתי , והפעם היה משהו אחר , פעם ראשונה אני חווה אהבה ואני מרגישה נאהבת אבל תמיד יש לי את הפחד הזה שזה ייגמר כי אני רגילה שזה זמני תמיד ושכל דבר טוב נגמר.
יש לציין שבתחילת הקורונה נתקפתי חרדות ודיכאון על רקע הטרדה מינית , ואובחנתי בפוסט טראומה. זה גרם לי לשקוע בדיכאון לא לרצות לעשות דברים שאני אוהבת יותר לא לצאת עם חברות ולא להיפגש עם גברים לדייטים וכאלה, פשוט רציתי להיות לבד לא היה לי חשק לכלום. עם זה הגיעה לי מחשבה לראש שאם אני רוצה להיות לבד אז מה אולי אני לסבית? והמחשבה הטרידה אותי מאוד ואז חלפה לה. כעבור כמה חודשים הכרתי את החבר שלי שאני איתו עכשיו והכל היה טוב ויפה , אפילו טוב מידי כאילו אין לי תלונות עליו , והמחשבה שאני לסבית חזרה לי לראש וכל פעם שלא הייתי איתו המחשבות היו חוזרות ומעסיקות אותי בצורה אובססיבית , וברגע שאני ניפגשת איתו אז אני לא חושבת על כלום והכל נרגע . אני תמיד יצאתי עם גברים וזאת הייתה המשיכה שלי אני גם רוצה להיות עם גבר ובמיוחד איתו אני מאוד אוהבת אותו , אבל המחשבות לא עוזבות אותי עד לרמה שאני נרתעת מלהיתקל ליד נשים לא משנה מי זאת מחשש שאני אימשך אליה בלי רצון , וכל פעם אם אני מסתכלת אז אני שואלת את עצמי בראש למה הסתכלתי , עכשיו אני הרבה זמן במחשבות האלה אז אני אומרת לעצמי לא להתנגד ולתת לזה לזרום ומה שיהיה יהיה , ואני אומרת לעצמי מה אולי אני מכחישה ואני לא יודעת ? אולי אני ביסקסואל? אבל גם אם אני אולי נמשכת לנשים(אני עדיין לא יודעת) אני אוהבת את חבר שלי ואני רוצה להיות איתו וזה שאני גם לא משתפת אותו בזה כי זה דיי רציני מעיק עליי מאוד. אף פעם לא הייתי עם מישהי ולא הרגשתי משהו למישהי או נמשכתי לא חשבתי על זה בכלל תמיד הייתי בראש על גברים . אני בחרדה מתמדת , קשה לי להירדם בלילה אם הוא לא ישן איתי למשל , כי המחשבות מציפות אותי . ממש תוקף אותי פחד . אני מתוסכלת לא יודעת מה לעשות , והמחשבה רק שאני יכולה לאבד אותו והוא לא יהיה בחיים שלי , גורמת לי לעצב ודמעות . אז אם אני כל כך אוהבת אותו ורוצה אותו למה המחשבות האלה מגיעות ולא נותנות לי מנוחה? אני רואה את עצמי חיה עם גבר ומקימה משפחה עם גבר , אני לא פרימטיבית ואני בן אדם עם ראש פתוח אבל כל פעם שאני מנסה לחשוב על האופציה שאולי אני כן נמשכת לגם וגם או כל מיני אופציות ( ושוב אני אפילו לא יודעת אם אני באמת נמשכת) אני לא רואה את עצמי מוותרת עליו . אני אובדת עצות .