ניתוק קשר אחרי 10 שנים, איך ממשיכים?

tec בן 22 | כתב את השאלה ב-22/11/20 בשעה 17:45

הייתה לי היום שיחה קשה חברה טובה והבן אדם שהיה הכי קרוב אליי שהכרתי לפני יותר מעשר שנים.
בזמן האחרון לקשר היו הרבה עליות ומורדות, אבל חייב להגיד שלא ציפיתי לזה.
היא אמרה שהקשר הזה יותר מידי אינסיבי בשבילה, גורם לה להרגיש רע ושהרבה פעמים הקשר כבר נהיה חד צדדי מרוב שזה מעיק עליה.
היא אומרת שגם כתוצאה מהקשר הזה היא חושבת שהיא גם נרתעת מקשרים אחרים ולא יכולה להתמודד עם קשרים אינטנסיביים אחרים בגלל מה שקרה בקשר שלנו.

היא הטיחה בי דברים די קשים, ואני חייב להגיד שנשברתי. היא הייתה הבן אדם הכי קרוב אליי בעשר שנים האלה, עברנו המון ביחד, חטיבה, תיכון, צבא שאלה תקופות משמעותיות ביותר בחיים.

היא אמרה שהיא חייבת הפסקה מהקשר שלנו וביקשה שלא אצור איתה קשר יותר, וכשאם ומתי שהיא תחשוב שזה זמן מתאים בשבילה לדבר היא תיצור איתי קשר.

זה שבר אותי מ2 סיבות עיקריות. קשה לי להתמודד עם העובדה שפגעתי בה כל כך ובמשך תקופה ארוכה היא סבלה בגללי.
והסיבה השנייה היא שהיא באמת חשובה לי, ואני לא רואה איך אני ממשיך את החיים שלי בלעדיה. בעשר שנים האחרונות דיברנו כמעט בכל יום, והיא תחסר לי ברמה שאני לא יכול לתאר.

ונכון, לא היינו זוג, אבל זה מרגיש לי כמו פרידה, אחרי 10 שנים הבן אדם והחבר הכי טוב שלי נעלמים לי מהחיים.

איך מתמודדים? אני מרוסק

חשוב לי לציין שבעוד קצת יותר מחצי שנה אנחנו נצטרך להתראות על בסיס יום יומי בגלל מסגרת ששנינו נהיה בה והולכת להמשך למשך כמה שנים, ככה שאנחנו כן נתראה בין אם נרצה ובין אם לא.

יש סיכוי שנחזור לקשר בהמשך?

כן

לא

גם אם תהיה אפשרות, לא כדאי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"