מכות בטוסיק בתקופת הילדות, למה? איך? מה עובר בראש באותו הרגע?

ליאור בת 21 | כתבה את השאלה ב-29/11/20 בשעה 13:24

הנושא הזה תמיד יהיה לי בראש, הוא בא לעיתים רחוקות בעיקר לפני השינה וגורם לי לבכות. כשאני ואחיותיי היינו קטנות, אבא היה נותן לנו מכה בטוסיק אם היינו עושות משהו לא בסדר. פעם אחת קרעתי משהו בטעות והייתי ליד אחותי הקטנה שאז לא כל כך הבינה מצבים (נראה לזה ככה) וכשהוא שאל מי עשתה את זה- האשמתי אותה, רק כדי שלא יכאב לי.. מאוד כואב לי על אותו רגע, ששיקרתי והיא חטפה את המכה, מאוד. בכללי, מה ההורים שלנו חשבו לעצמם אני באמת מנסה להבין? אתם ההורים שלנו, אתם לא אמורים להכאיב לנו ולגרום לנו לפחד. אני מניחה שיש עוד משפחות שככה "נהוג" אבל אני עדיין חושבת עלינו בעבר. חשוב לציין שהמשפחה לא אלימה, ההורים מאוד אוהבים, דואגים ותומכים. היתה פעם אחת לפני שבע שנים בערך בה צחקנו והרעשנו כשההורים ישנו צהריים, לא זוכרת למה אבל עליתי לחדר ואבא שלי עלה אחרי עם מקל, פתח את הדלת ונתן לי איתו מכה אחת. למה? איך? מה עובר בראש באותו הרגע? אז מה אם הרעשנו? אז מה אם קרענו משהו בתור ילדות קטנות? מלא מחשבות על הרגעים האלו, קשה לי עם המחשבה עליהם. לדבר על זה עם אמא? להגיד לה מה אני מרגישה לפעמים? מה אתם אומרים? תודה מראש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"