אני חייב כבר חברה או קשר רומנטי עם בחורה זה כבר מתסכל אותי כל המצב הזה

בחור טוב בן 18 | כתב את השאלה ב-28/11/20 בשעה 19:32

מה קורה חברים
אני בן 18 נראה לא רע בכלל אפילו, בנאדם חברותי עם רישיון בקיצור כמו כל בן בגילי
יש לי בעיה שאני לא מכיר בנות היה לי קטע עם משהי מעיר אחרת וזה נגמר
עכשיו אני נמצא במצב שאין לי בנות (באמת שלא בקטע מחפיץ נשים אבל אחרי הכל אנחנו בני אדם וחייבים סיפוק מיני ...)אני אשכרה יושב עם כמה חברים בודדים אחרי העבודה רק אנחנו בלי בנות ... החברים הבאצת טובים שלי כבר התגייסו. אני הייתי תמיד הקטן בחבורה חח (: הבעיה שלי שהייתי במסגרת פנימיה דתית ככה שאני כבר לא לומד ולא הייתי בתיכון ששם בדוק הייתי מכיר בנות..

אז אני נמצא במצב שגם אין לי כמעט חברים לשבת וגם אין בנות ,עכשיו מילא היה יציאות מועדונים אז סבבה היה מה לעשות להכיר בנות וכל זה אבל הקורונה ה*** דפקה הכל .
אני רואה מלא באינסטגרם את כולם יוצאים עם בנות ביחד יושבים וזה , ואני מקנא בהם פשוט ומתבאס למה רק אני יושב לבד כמו איזה משועמם .. אני אשכרה מצטער שאני לא גר בעיר אחרת שם הייתי מכיר אנשים חדשים ובנות..שלא תטעו אני נראה אחלה פלוס יש לי רכב והכל , ממש אין לי שום בעיה לדבר עם בחורות לקדם ענינים וכל זה ,זה לא הבעיה שלי הבעיה שפשוט אני פאקינג לא מכיר בנות עכשיו ,מי שיסתכל יחשוב שזה הבעיה האחרונה שלי בחיים -בנות.
דוגרי אני כבר חרמן סליחה על הגסות לא הייתי במצב אינטימי עם בחורה איזה 3 חודש ..
אני כבר מרגיש שאני חייב איזה חברה או קשר עם מישהי בשביל ההנאה והסיפוק העצמי ..
מה אתם מייעצים לי לעשות איפה אני יכול להכיר בנות עם כל הקורונה הזאת ??
נ.ב אני לא אלך עכשיו לנערות ליווי יש לי גבולות וגם אינסטגרם וכל זה אני פחות אוהב את זה ויודע את כל הגיים הזה של ה להתכתב וכל החרא הזה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"