גיליתי שהבן אדם שאמור לאהוב אותי מדבר עליי כמו על זונה. אני שבורה מעצב

בוכה בת 24 | כתבה את השאלה ב-29/11/20 בשעה 17:26

היי
לפני כמה ימיים גילתי משהו שממש שבר אותי.. אני לא יכולה לתאר כמה זה שבר אותי מבחינה נפשית
אני בחורה מאוד ביישנית ואני עם הבן זוג שלי שנה וחצי ותמיד חשבתי שיש ביננו אהבה
יש לו גם חבורת גברים כזאת שהם חברים ויש להם קבוצות ווצאפ גם והם יוצאים יחד לברים והכל.. ואני בסדר עם כל החברים שלו
אני פשוט גיליתי שהוא מספר לכולם מה שאנחנו עושים במיטה ומדבר עליי כמו על נערת ליווי.
ראיתי שיחות שלו בוצאפ לגמרי במקרה הווצאפ במחשב היה פתוח וראיתי בשיחה את השם שלי. אז לא התאפקתי וישבתי בזמן שהוא הלך לעזור למישהו אני ישבתי אצלו וקראתי את השיחות
הלכתי ממש אחורה בשיחות וכל מילה שם שברה אותי...
אני והוא שוכבים ואני חשבתי שהוא אוהב אותי והוא לא מספר לאף אחד על הסקס איתנו ככה הוא גם אמר. אבל הוא היה מספר כל פעם כל פרט ופרט ממה שהייתי עושה לו
נניח מאוד אהבתי לרדת לו ולבלוע וזה משהו שממש הביך אותי והוא יודע שאני צריכה דיסקרטיות והוא רשם בקבוצה שהוא גמור מעייפות כי אתמול נתתי לו מציצה של שעה ובלעתי את הכל ואז חבר שלו רשם וואוו שירי הזאת איזה מוצצת חרמנית ודברים כאלה והחבר עונה להם "כן" ו"חחחחח חבל שהיא רק שלי" "היא עושה שנייה הוציאה לי את ג'וני מהמקום החרמנית הזאת"
ואני כאילו הייתי בהלם כי גם חברים שלו הם אנשים מאוד טובים שתבינו הוא לא ערס חברים שלו מתכנתים שלמדו באוניברסיטה.. וכשאני יושבת איתם אף פעם לא הרגשתי שמדברים ככה
איך שאני גונחת בשקט הוא רשם להם גם את זה שבמיטה אני גונחת רק לפני שאני גומרת וכל מיני דברים כאלה ושיש לי גניחות שלא נגמרות או שכאב לי והפסקנו באמצע הוא גם אמר להם שהוא זיין אותי ברמה שכאב לי אז הפסקנו והוא רשם שאני לא יכולה להתמודד עם סקס של שעתיים ברצף וכאלה דברים כאילו ממש סבלתי באותו לילה והרגשתי שהוא מבין אותי ולא האמנתי שהוא רשם להם את זה עליי
וזה עוד שיחות ישנות זה מדי פעם הוא פשוט מעדכן אותם מה עשינו באותו לילה ושנניח קניתי סט בגדים סקסיים הוא רושם להם מה לבשתי והם רשמו לו שיצלם והוא אמר לאאא איזה הבחורה בחיים לא תתן לי לצלם אותה ודברים כאלה
וזה פשוט חרפן אותי לגלות את זה התחלתי להזיע ואני מרגישה שבא לי למות מבושה
אני כלכך אוהבת אותו זה פשוט תסכל אותי אני הרגשתי שאני אתעלף עוד שנייה
הייתי בטוחה שהוא האחד, שנתחתן בעתיד ואני לא רוצה לשבור הכל בגלל זה ואני לא יודעת איך להתגבר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"