איך מתגברים על לב שבור?

היילי בת 21 | כתבה את השאלה ב-30/11/20 בשעה 20:21

היי כולם
הכרתי בחור לפני 3 חודשים
אני יודעת, כלום זמן
תחילה לא היה בנינו כלום למרות שהוא מלכתחילה היה בקטע ואני ככה ככה
ואז נהיינו יחד, ואז לא רציתי
כי זה נהיה לי מוקדם מידיי, וביקשתי ממנו להכיר אותו יותר
ואז הוא אמר סבבה, ואז היינו אמורים להיפגש לבד אצלו בבית, ויומיים לפני כן נורא התקרבנו במגע המיני בנינו
ואז יומיים אחרי דפקתי לו ברז והצעתי שבמקום זה נפגש עם חבר משותף של שנינו
והוא הסכים אבל התבאס, הסברתי לו שאני פשוט פחדתי שהמגע האינטימי בנינו ידרדר
והוא האשים אותי שאני לא סומכת עליו וסוג של עשה עלי מניפולציה על זה, זאת למרות שאני מכירה אותו כולה 3 חודשים ומתוכם כולה שבועיים שלוש במצבר של קשר פעיל
והסברתי לו שלוקח לי זמן לסמוך על אנשים בעיקר על גברים. יש לציין שמשהו כמו לפני 4 חודשים סיימתי קשר של שנה, ככה שרציתי זמן להכיר אותו
כמובן שהוא היה מודע להכל
ואז נפגשו אצל החבר המשותף שלנו, ראינו סרט
ואני והבחור שיצאנו יחד, אותו בחור שהאשים אותי שאני לא סומכת עליו, חיבק אותי כזה, החיבוק לא הרגיש לי נכון, חיבוק אמור להביא רוגע, אז לי הוא הביא חרדות. וכזה זזתי, אבל לא ממש, כי תחילה איכשהו חשבתי שמה הבעיה איתי. אבל אז לקראת סוף הסרט, הוא פשוט נגע בי באיזור מאוד אינטימי מתחת לשמיכה
אני הייתי בהלם, ניסה לדחוף אצבע.. הבנתם כבר
אני הייתי בשוק טוטאלי ואני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי
החבר המשותף לא ראה כלום
אבל אני, אני קפאתי
זזתי ממנו עד סוף הסרט אבל המשכתי לשבת בספה, לקח לי זמן לעכל את מה שקרה הרגע
ואז נגמר הסרט, הוא קם
קלט שהוא עשה משהו לא בסדר
אמר שהוא מצטער, ממש התחנן לדבר איתי אמרתי לו ׳אני סיימתי איתך׳ הסתכלתי לו בעיניים ופשוט אמרתי לו את זה
בלי למצמץ
והוא היה בהלם
ואז אמרנו לחבר המשותף בי ויצאנו
הוא התחנן לקחת אותי הביתה, אבל אני לא רציתי, רציתי שקט
רציתי לבכות ככ חזק, רציתי להשתחרר
רק שלא יהיה לידיי
והוא התקשר אלי איזה 8 פעמים, יש לציין שהוא ידע איפה אני גרה, ואם באמת הייתי חשובה לו הוא כבר היה נוסע לשם ומחכה לי או שהיה ממשיך ללכת אחרי כשראה שהלכתי במקום לברוח לאוטו אחרי דקה
יש לציין גם שאותו בחור אמר לי שהוא אוהב אותי
מה שהפך את זה לעוד יותר קשה
אני מבינה שהאהבה הזאת הייתה שקר, אני מבינה שלא אכפת לו ממני
לא עניתי לו לאף שיחת טלפון, והוא שלח לי מלא הודעות ארוכות שהוא מתנצל
אבל הוא לא עשה משהו מעבר. הוא לא בא אלי הביתה לשים לי פרחים, היה לו יותר חשוב שאסלח לו, בשביל שירגיש טוב עם עצמו
מאשר אם לאבד אותי או לא
וזה כואב לי ממש
גם מה שהוא עשה, מהתחלה הייתה לי הרגשה לא טובה, אבל הוא אמר את המילים הנכונות, והוא הטעם שלי
וזה היה קשה לפספס, כי על הנייר הוא התנהג יפה
אבל בפועל, היו בו משחקים
אז גם הוטרדתי מינית, שזה כאב בפני עצמו
וגם העובדה שהוא שיקר לי
ורציתי אותו, רציתי אותנו רציתי עתיד איתו
אני יודעת זה מהר מאוד, אבל הוא אמר לי שהוא אוהב אותי
והוא היה בסדר, עם המון נורות אדומות לאורך כל הדרך
אבל הוא היה טוב אלי, תמיד כיבד אותי, הלכנו למקומות
אז עוד אז הרגשתי אליו משהו, אבל לא באמת הייתי בטוחה ברגש שלו כלפי-ומסתבר שבצדק ושיש לזה סיבה
ורציתי הוכחה חותכת לכך שהוא מרגיש אלי משהו אמיתי באמת, ואז דווקא בדבר הזה שהוא הכי יכל להוכיח לי
הוא לא עשה את זה
המעשה נעשה
אבל אפילו לא נלחם עלי...
יש לציין שאז הוא הכיר לי את חברים שלו
משהו שעוד יותר קשה לי, זה שאף פעם לא הייתה לי חבורה משל עצמי, ותמיד רציתי אחת
והוא צירף אותי לחבורה שלהם
והיה לי ככ כיף, וככ התחברתי לאנשים
אז זה דאבל ברייקאפ

למישהו יש בבקשה עצות, איך להתגבר על זה? על לב שבור? על הטרדה מינית? ניצול? משהו?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"