מתחם הייעוץ של לוינסקי

אנאלי לא מוגן, האם יש סיכון?

אנונימי בן 17 | כתב את השאלה ב-11/01/21 בשעה 15:38

שלום, אני בן 17 ויש לי חברה כבר שנה, בכמה חודשים האחרונים התחלנו לקיים יחסי מין, שהם מוגנים לגמרי, היא על גלולות ואני עם קונדום (הפרטנרים היחידים אחד של השניה, לא שכבנו לפני עם אנשים אחרים ושוכבים רק אחד עם השני, היא הראשונה שלי ואני שלה)
ולאחרונה נפתחנו למשהו חדש, מין אנאלי שלא ניסינו לפני.
ובגלל שאין סיכון להיריון במין אנאלי, אז החלטנו לנסות פעם ראשונה בלי קונדום(שעוד לא ידענו שזה לא מומלץ בכלל) והייתה שפיכה בפנים, ורק אחרי זה גילינו שזה לא טוב.
האם יש סיכון למחלת מין כולשהיא או דלקת כולשהיא אצלה? שואלים מתוך לחץ. (שנינו מחוסנים לפפילומה)
תודה לעונים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"