צריכה עזרה... איך להכיר אנשים חדשים בזמן כזה? (סגר וכו...)

ורד אדום בת 18 | כתבה את השאלה ב-12/01/21 בשעה 11:35

זאת הפעם הראשונה שאי פעם אני משתפת משהו ובאמת שאשמח לתגובה ולעצות שיעזרו לי .. אז כך אני כרגע גרה עם אמא ואחים הקטנים שלי ולומדת לפסיכומטרי (לא מתגייסת מסיבות בריאותיות ), אני מתכננת אחרי הבחינה בסוף מרץ לעבור לגור עם אבא שלי שגר באזור המרכז כדאי להספיק להשתפשף ולהכיר סביבה חדשה ואז לגור לבד ( גרתי כל חיי בדרום הארץ )..
עכשיו מה שמדאיג אותי הוא איפה ואיך אני אמורה להכיר חברים חדשים ולהשתפשף עם האנשים כשאנחנו נמצאים בתקופה כזאת של סגר שבה כלום לא יציב .. או אפילו איך למצא עבודה כדי לחסוך קצת כסף לפני שנת הלימודים שתתחיל באוקטובר( יש לי ניסיון עבודה במסעדות כמארחת ומוכרת ) .
מציינת שכל חיי אני מחכה ולעזוב את הבית ולעבור למרכז או מחוץ לגבולות העיר שלי כדאי להיות עצמאית ולהשתפשף ולצאת מהבועה שחייתי בה ומאזור הנוחות שלי אבל מפחידה אוצי הידיעה שלא יהיה לי מה לעשות עד אוקטובר ללימודים

איך להכיר אנשים חדשים ולחוות חוויות חדשות עד תחילת הלימודים

אינסטגרם ורשתות חברתיות

התנדבות

קורסים למיניהם

עצות למטה בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"