מתלבטת - האם להשאר בקשר?

מתלבטת אם לחזור בת 28 | כתבה את השאלה ב-15/01/21 בשעה 21:35

היי, יצאתי עם מישהו כחצי שנה, תמיד היה לנו חיבור טוב ושיחות טובות אבל הבעיה שלנו הייתה שרבנו כל שבוע בכל החצי שנה הזו. כמעט את כל הריבים אני יזמתי, בהתחלה זה הגיע ממקום שנפגעתי בעבר אז דברים שעשה הזכירו לי את מה שעברתי, ואז הריבים הגיעו מדברים שבאמת עשה לא בסדר ופגע.
לאחרונה מרגיש לי שהיחס שלו קצת השתנה כלפי, תמיד אומר שאוהב אותי אבל מרגיש שזה לא כל כך נכון.
קרוב משפחה שלי נפטר לפני כמה ימים והוא לא דיבר איתי חצי יום כי היה בעבודה, יכל לשלוח הודעה ולבדוק מה המצב שלי וכשאמרתי לו את זה התגונן ותקף חזרה. כמה ימים לאחר מכן הייתה לי יום הולדת וביקשתי שיבוא אלי ונתן לי את כל התירוצים שבעולם כדי לא לבוא ותיכנן שנחגוג כשאני אבוא אליו. בכיתי ביום עצמו של היום הולדת ואמרתי לו שהתאכזבתי שלא הגיע ועשה את המאמץ הזה ופשוט אמר לי שאני לא שווה אותו ולא מעריכה אותו. חייבת לציין שכל הקשר אני זאת שהוציאה רכב ונסעה, גם כשנסענו למשפחה שלו זה היה עם הרכב שלי וכל המפגשים שלנו היו אצלו בבית, כך שלא היה צריך להתאמץ יותר מידי.
יכול להיות שלוקח אותי כמובן מאליו או נמאס לו?