תקופה מורכבת,מה לעשות עם עצמי?

חסויה בת 21 | כתבה את השאלה ב-23/01/21 בשעה 16:43

היי לכולם,
אני בתקופה משונה ומורכבת ,עם דימוי עצמי נמוך , אני מרגישה לא בטוחה בעצמי ובמה שאני רואה כלפי חוץ.
השתחררתי לא מזמן מהצבא ובאמת שאני לא שלמה עם עצמי וזה לא קל,בנוסף לכך אני כבר תקופה מאוד ארוכה דלוקה על מישהו שהיה בעבר בינינו דיבור פה ושם אבל שום דבר לא קרה או יותר נכון יתממש בינינו.
מהרגע הראשון הייתה משיכה וקליק וזה קרה בבר ככה שזה היה לפני תקופת הקורונה ולא התפתח לשום מקום אחר כי זה היה בגדר פגישה בבר שכל פעם נפגשנו בו ,הוא מאוד ביישן מה שקשה לי לפתח איתו משהו מעבר ולא יודעת למה לא מפסיקה לחשוב עליו מהרגע הראשון נפגשנו הרגשתי משהו שבחיים לא הרגשתי כלפי גבר ,קיצר מתוסבכת עם עצמי ובעיקר מחכה לזוגיות אמיתית וטהורה.