אשפוז במוסד פסיכיאטרי מזרע, רק רוצה לעזור לאמא שלי

בדוי בת 20 | כתבה את השאלה ב-25/01/21 בשעה 13:48

היי אז קצת על המצב..
אמא שלי מאובחנת בבעיות בנפש דיכאון חרדת נטישה ועוד כמה.
הייתה מאושפזת ברמבם שזה מחלקה פתוחה .
המצב הדרדר והיא חייבת השגחה לא כי היא מסוכנת לעצמה או לאחרים היא לא תעשה כלום היא פוחדת מהצל של עצמה .
אבל מסכנה הכדורים כבר לא עוזרים לה והמצב נורא אני בתור הבת שלה כל היום איתה בבית לעבודה אני בקושי הולכת כי היא חוסמת לי את הדלת וצריך להילחם בה בכוח ולסגור מהר את הבית כדאי שלא תצא.
המצב קשוח מאוד אני וסבתא שלי יודעת שכבר אין ברירה והפעם צריך אישפוז במחלקה פסיכיאטרית בבית חולים ובגלל דאנחנו בצפון אנחנו רוצים לאשפז אותה במזרע בעכו.
הפחד שלי זה מה שהולך שם אם מרבצים להם מכים אותה אני לא אחיה עם עצמי עם יתעללו בה חס וחלילה היא עדינה כל כך אני רק רוצה לעזור לה לצאת מהמצב הזה כבר .
בכל אופן אם מישהו מכיר יודע מה קורה בבית חולים הזה אשמח לדעת תודה לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"