האם תמונות זה הבעיה שלי כרגע? האם אינסטגרם זה מקום להיכרויות? מה לעשות?

תוהה בן 26 | כתב את השאלה ב-23/01/21 בשעה 21:41

היי,
יצאתי מקשר די ארוך (4 שנים) ועכשיו אני מחפש קשר לא מחייב, תכף אגיד למה זה קשור.

לצערי זנחתי בתקופה הזאת את עניין התמונות שלי, כלומר אני בכלל לא עדכנתי את התמונות שלי, וגם לא דאגתי שיהיו לי תמונות שמחמיאות לי.
אני חושב שאני נראה טוב מאוד, וכמעט כל בחורה שניסיתי להכיר עד עכשיו לקשר לא מחייב, ישר אמרה לי שאני לא הטעם שלה או שהיא הפסיקה לדבר איתי אחרי שהראתי לה תמונות עדכניות שלי.
בהתחלה לא יחסתי לזה הרבה חשיבות, אבל אז התחלתי לחשוב שאולי זה בגלל התמונות?
כרגע יש לי תמונות שלא הכי מחמיאות לי לצערי (כי אני צילמתי את עצמי בסלפי ואני צלם גרוע), ויש לי מי שיכולה לצלם אותי בתמונות שבהן אני איראה יותר טוב.

אז יש לי כמה שאלות, קודם לנשים ואז לגברים.

נשים: האם התמונות זה פקטור ראשוני משמעותי במשיכה שלכן לגבר?
אני כמובן מדבר על זה שאתן מסתכלות עליו, ועוד לפני שדיברתן איתו אתן מרגישות משיכה לנראות שלו, עד כמה תמונות משמעותיות עבורכן?
והאם אתן נותנות צ'אנס לגברים עם תמונות טובות ומחמיאות שפונים אליכן באינסטגרם?

גברים: האם אתם מקבלים פניות מבחורות באינסטגרם?
כלומר יש לכם הרבה תמונות שאתם נראים בהן טוב, זה מושך תשומת לב מהצד השני? כלומר זה עוזר לכם לקבל שם פניות?
והאם כשאתם פונים לבחורה באינסטגרם, זה זורם? כאילו היא לא מסננת אתכם?

בסקר: האם אינסטגרם נחשב היום לסוג של אפליקציית היכרויות?

תודה לכולם!
נ.ב.
אני רוצה לנצל את הבמה ולהגיד שאני מחפש קשר לא מחייב אם יש פה מישהי שמעוניינת :)

אינסטגרם מתאים גם להיכרויות?

כן

לא

רק עם תמונות טובות שמחמיאות לך

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"