תקועה על אקס מלפני 5 שנים, כמה זה הזוי?

ברכה בת 26 | כתבה את השאלה ב-24/01/21 בשעה 13:15

לפני שש שנים נסעתי לעגלות בברלין. הכרתי שם בחור מקומי והתאהבנו עד מעל הראש. ברצינות, זה היה פשוט סיפור אהבה מהאגדות. אהבתי אותו והוא אותי בצורה בלתי ניתנת להסברה, מעולם לא הכרתי אדם שחולק איתי כל כך תחומי עניין ומבין אותי ככה. השיחות שלנו היו עמוקות ויכלו להמשך לנצח. מעולם לא הגעתי לרמת חיבור כזאת עם אף אחד. אחרי קרוב לשנה של זוגיות טסתי לטיול הגדול כי מסיבות כאלה ואחרות נפרדנו במהלך הטיול.
עברו מעל לחמש שנים מהפרידה! אני בחורה מחוזרת והיו לי בני זוג מאז, היה לי בן זוג שנתיים וכמעט ולא הייתי רווקה,וגם עכשיו אני בזוגיות מהממת ומכילה, אבל לא הצלחתי בחיים לאהוב חצי ממה שאהבתי אותו. יש לו חברה כבר 4 שנים ועדיין, אין יום שאני לא חושבת עליו. זה לא שאני בוכה עליו עדיין אבל הוא תמיד עובר לי בראש. הוא חסם אותי בכל פלטפורמה אפשרית.
אני חולמת לפחות פעם בשבוע שאני רואה אותו וסוגרת מעגל, ומאוד מכאיב לי לדעת שלעולם לא אוכללהתקל בו
אני יודעת שהוא גם מעולם לא יהיה מעוניין במפגש לעולם.
השאלה העיקרית שלי- האם זה לגיטימי? האם להרבה יש איזה אהבת חיים כזאת שתמיד נמצאת להם במגירה כזאת במוח? אני לא נורמלית?
איך אפשר להתגבר על משהו שלא הייתה סגירת מעגל וחצי עשור אחרי זה עדיין רודף? אני יודעת שאם אנסה ליצור איתו קשר אני אצא מטורפת, עברו המון שנים והוא בזוגיות כל כך הרבה זמן.