חצ'קונים ואדמומיות בפנים כבר תקופה ארוכה ולא עובר, מה אפשר לעשות?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-28/01/21 בשעה 11:37

כבר כמה חודשים שיש לי אדמומיות בפנים באזור הלחיים, בהתחלה היו לי כמה פצעונים במקום וכשהם עברו נשארו סימנים אדומים כאלה באזור, אבל זה לא נראה כמו צלקת.
זה לא עבר ולאחרונה התחלתי להשתמש בג'ל ניקוי וקרם לחות של סבוקלם. היה נראה שזה עוזר אבל אחרי כמה ימים נוצרו לי עוד פצעונים והפסקתי להשתמש בקרם לחות ובמקום זה חזרתי להשתמש במשחה נגד חצ'קונים. עכשיו העור שלי יבש בגלל המשחה וזה מציק בטירוף. אני כבר לא יודעת מה לעשות. זה כל פעם משתנה, לדוגמה היום קמתי בבוקר והיה נראה שהאדמומיות ירדה המון, ואחרי כמה שעות פתאום אני מסתכלת במראה והאדמומיות הבולטת חזרה.
בחיים לא הייתה לי בעיה בעור הפנים והיו לי מדי פעם פצעונים ולא יותר מזה אבל עכשיו זה ממש מפריע לי. יש לי תור לרופא עור עוד המון זמן ולכן אני שואלת כאן מה כרגע אפשר לעשות, אני באמת לא מבינה בזה אז אשמח שמישהו אולי ייתן עצה או יגיד לי מה לא לעשות כדי לא להחמיר...
מציינת שאני לא מתאפרת בכלל וזה לא אקנה כי אין הרבה פצעונים, זה בעיקר האדמומיות
תודה רבה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"