מישהו שלמד תואר ראשון במדעי המחשב/אפיק במעבר באוניברסיטה הפתוחה?

בובי בן 26 | כתב את השאלה ב-21/02/21 בשעה 20:48

היי
אני בוגר אחת האוניברסיטאות בכימיה ולאחרונה חשבתי לשלב לשנות כיוון ולהתחיל תואר שני במדעי המחשב.
חשוב לי שהתואר השני במדמ"ח יהיה באותה האוניברסיטה שלמדתי, אוהב את המקום ורוצה להמשיך שם, ועוד.
אז מן הסתם שכדי להתקבל למאסטר במדמ"ח צריך רקע - לכל הפחות לימודי חובה.
אין לי אפשרות להשלים בעברית כי זה להגיע פרונטלית ואני עובד, מה גם שסמסטר ב' מתחיל וזה תוקע אותי.
לכן החלופה להשלמה היא האונ' הפתוחה. אצטרך להשלים לימודים בהיקף של חוג, זה יוצא 72 נ"ז. לשם השוואה, תואר ראשון במדמ"ח בפתוחה (שכוללים לימודי חוג + קורסי בחירה) הם בהיקף של 104 נ"ז.
ועכשיו לשאלה- יש כאן בוגרי מדמ"ח בפתוחה/סטודנטים בהווה/חבר'ה שהשלימו כמו שאני מתכוון לעשות/חבר'ה שהתקבלו למדמ"ח באחת מהאוניברסיטאות על סמך אפיק מעבר?
ברור לי שהקורסים במדמ"ח, בעיקר התיאורטיים והמתמטיים שביניהם (אינפי, לינארית וכו') הם על גבול השואתיים. מניח שבכל מקום זה ככה ולא רק בפתוחה.
רציתי לשאול האם יש קשיים נוספים בפתוחה. באופן כללי.
לא הצלחתי למצוא התפלגויות ציונים בקורסים הרלוונטיים בפתוחה, מניח שהמידע חשוף רק בפני סטודנטים.
בכל מקרה, אשמח לתובנות מחבר'ה שלמדו/לומדים מדמ"ח בפתוחה.
עמכם הסליחה על החפירה ותודה לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"