נמשכת לבן שלי... לא יודעת מה לעשות!

אמא טובה בת 45 | כתבה את השאלה ב-21/02/21 בשעה 14:08

אז אני מקווה שאני מעלה כאן דילמה שלא גבולית מדי
אני בסביבות גיל הארבעים אמא לשלושה ילדים מקסימים ילד קטן בן 6 ילדה באמצע בת 13 וילד גדול בן 19.
הילדים שלי טפו טפו קיבלו גנים מיוחדים וכל אחד מהם דוגמן של ממש (הבת שלי גם עשתה כמה חלטורות קטנות כשהיא הייתה קטנה יותר)
אבל הבעיה שלי כאן היא עם הבן שלי
בן 19, התגייס לצבא לא מזמן, גילח את הראש, מזוקן עקב שירות קרבי, בקיצור תפס את עצמו בידיים!
הוא מרבה ללכת לחדר כושר וקיבל גוף של לוחם
תמיד הייתי מחוברת אליו יותר הוא גם הבכור אז כמובן שזה מוצדק אבל לאחרונה אני רואה אותו באור אחר... הילד שלי נראה כמו גבר צעיר ונאה ביותר והוא מושא להערצה קרב בנות גילו
אבל לי זה לא טוב, אני מתחילה לקנא
הוא הביא לפני שבוע בחורה ואחרי שעה ביקשתי ממנה ללכת ולא לחזור מרוב קנאה
וזו לא קנאה של אמא זו אותה קנאה שהרגשתי לגרוש שלי (בימים הטובים שהיו)
הנוכחות של הבן שלי כשהוא בבית נעימה לי ביותר ואני מקפידה להתלבש מתוקתק ולהריח טוב ולהתאפר קצת
אבל לי זה לא מספיק
אני מדמיינת את עצמי במיטה חולמת שיבוא לידי ועולות לי מחשבות שלא חשבתי שיגיעו מהבן שלי!
אני מתחבטת האם לחשוף זאת בפניו כבר זמן מה ומאוד מקווה שירגיש כמוני ונוכל לגרום לזה לעבוד
מה לעשות???

לחשוף בפני הבן שלי את הרגשות כלפיו?

כן! אולי הוא מרגיש אותו דבר?

לא, תמשיכי לחשוב עליו בחדרי חדרים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"