מתחם הייעוץ של לוינסקי

תגובה מוזרה אחרי פוסטינור. זה נורמלי?

חיילת בת 20 | כתבה את השאלה ב-23/02/21 בשעה 10:25

היי, שכבתי עם חבר שלי ונקרע הקונדום והוא גמר בפנים. חצישעה לאחר מכן לקחתי פוסטינור והתחלתי לדמם כארבעה ימים אחר כך. הדימום נמשך כבר שלושה ימים, זה דימום כמו מחזור רק בהיר יותר ופחות סמיך (אני לא צריכה לקבל מחזור)
אני לא מבינה למה זה קורה אני מחפשת מידע לגבי זה ולא מוצאת ואני בחרדה שאני בהריון. אני לא יודעת מה לעשות ים זה מבחינת הצבא.. מישהו יכול להסביר לי ממה נובע הדימום, האם זה לגיטימי? תודה רבה לעונים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"