חרדת מוות, חנק, קלסטרופוביה, זה מעצבן אותי אני לא יכול יותר

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-22/02/21 בשעה 21:29

יש לי המון פחדים בחיים האלה, מחשבות על היקום על החיים עצמם..............

יש לי פחד ממעליות, אני כמעט וכבר לא עולה במעלית, כל הזמן אני עולה הרבה קומות במדרגות בגלל זה. זה מפחיד אותי, מפחיד אותי למות בתוך מעלית, שישכחו אותי שאשאר שמה לנצח........ כאילו אני יודע שזה לא נכון וכמובן אם זה יקרא יבואו להציל אותי, אבל עצם העובדה להיתקע במעלית זה יכול וזה יחרפן אותי. גם המקרה הזה שזוג נתקע במעלית בתל אביב וטבע למוות, לא עוזר להתגבר, אני יודע שזה נדיר מאוד מאוד וזה בגלל הסיטואציה אבל עדיין זה משפיע וגורם לי לא לעלות.

בזמן האחרון יש לי איזה קטע שאני נחנק באוכל, אוכל מרגיש כאילו נחנק, משהו נתקע בגרון, זה גם בא אצלי אם קשיי נשימה לנשום וזה מעצבן מאוד.
היום נגיד קשה לי לאכול כי אני מרגיש שאני יכול להיחנק כי משהו נתקע לי בגרון ואני מפחד שאם אני אמשיך אני פשוט אחנק, לא אצליח לנשום, אקרוס אמות :/.. זה למה פשוט הפסקתי לאכול והתחלתי לכתוב את מה שאתם קוראים.

והמחשבות על החיים בלילה אלוהים ישמור זה מעצבן, אני מפחד לעצום עיניים בלילה, להירדם, כי אני מפחד שאני פשוט אמות בלילה, אפסיק להתקיים, לא יהיה פה יותר וזה משגע אותי הדבר הזה.

אני רוצה להפסיק עם זה, להתגבר על זה, לא לפחד אני די יודע שזה לא בהכרח יעבור ב100 אחוזים אבל לפחות להתמודד עם ושזה לא יקשה עלי וייפגע באיכות החיים, כי כרגע זה מאוד פוגע.
אני מעדיף לא לקחת כדורי הרגעה וכל זה(אם אני ממש אהיה חייב אני כמובן אקח, פשוט מעדיף שלא אם לא צריך בהכרח).

אם למישהו יש עצה, משהו, אני אשמח. כתבתי את זה גם כדי לפרוק כי זה משגע אותי.

תודה מראש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"