היי, יש לי משהו לשתף אתכם. איך חהתמודד?

אנונימי בן 15 | כתב את השאלה ב-26/02/21 בשעה 13:24

היי , אני צריך לדבר אם מישהו יוכל לענות לי אני אודה לו מאוד . אז ככה זה התחיל לפני יותר מחצי שנה , שנפגשתי עם ידידה וזאת ידידה אני מדגיש , והיא הייתה כל הזמן מבקשת כסף ממני והסכום שלה שהיא חייבת לי הגיע ל130 ₪ . וכל הזמן כשהזכרתי לה את זה , היא הייתה מתחמקת במשפטים כאלה כמו : אני אחזיר לך מחר . ואז למחרת : אה בעצם אני לא יכולה היום אני אביא לך שבוע הבא . וכן הלאה עם המשפטים . אני פשוט התחלתי להתעצבן כבר ונאלצתי לעשות משהו בלית ברירה , אחותי אמרה לה בוואצאפ שהכסף שלה והיא צריכה אותו דחוף , וגם זה לא כל כך עזר . היא המציאה תירוצים והתחיקה גם מאחותי ובסוף אחותי איכשהו הצליחה להוציא ממנה את התשובה , היא אמרה : תשמעי , אין לי מאיפה להחזיר את הכסף . אני רתחתי באותו רגע , ולא רציתי לדבר איתה . ואז אחרי מלא זמן לא מזמן לפני איזה 3 שבועות חודש משהו כזה עשיתי איתה שיחה רצינית ודיברתי איתה שזה לא בסדר ושאני יודע הכל . ואז היא אמרה משפט ממש מטומטם שהיה בא לי להעיף לה סטירה עליו . היא אמרה כזה : האמת , לא ממש ראיתי צורך להגיד לך שאני לא אוכל להחזיר את הכסף ( משפט ממש מטומטם להגיד ) . ואז שאלתי אותה ואמרתי לה אוקיי . בואי נעשה שאת מחזירה לי אבל לא הכל במכה . כל פעם כשניפגש תחזירי 10 ₪ עד שזה יגיע ל13 פגישות שזה יוצא 10 כפול 13 פעמים 130 .... היא אמרה שזה רעיון אחלה והיא תעשה את זה אבל ראיתי על הפנים שלה שהיא אולי לא אומרת את האמת . ואני מרגיש שהחברות הזאת ממש פוגעת בי כי זה כבר מהקיץ החוב הזה שהיא חייבת לי והיא עדיין לא החזירה . היא גם מתייחסת אליי כאילו אני חייב לענות לה לשיחות או משהו כזה ואני לא רוצה לדבר איתה כי היא גם לא ממש מדברת אליי יפה . אבל הבעיה שאם אני אנתק קשר איתה עכשיו היא מן הסתם לא תחזיר את הכסף כי היא כועסת ואני כועס וכן הבנתם ...
אני לא יודע מה לעשות כי גם היא מתקשרת אליי כל יום כמעט ואני מסנן וממציא תירוצים למה לא לדבר איתה . אני מרגיש ממש לא נוח ואני ממש מבואס שהמשטרה לא תעשה עם זה כלום כי משטרה לא מתעסקת עם סכומים כאלה . וזה ממש בעיה .

אם מישהו עבר משהו דומה , בבקשה תגידו לי איך אפשר להתמודד במצב כזה כי אני ממש צריך עזרה ותודה מראש למי שעונה , לילה טוב .

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"