הבן זוג שלי שיקר לי ואולי בגד בי. איך אוכל לסמוך עליו?

רוצה לאהוב 123 בן 24 | כתב את השאלה ב-26/02/21 בשעה 15:53

אנחנו יוצאים בערך חודשיים, היינו מאוד מאוהבים, דיברנו על עתיד משותף ואפילו הכרנו את החברים אחד של השני.

מחקנו את כל האפליקציות היכרויות שהיו לנו כי החלטנו שזה הקשר האמיתי.

ביום שבת קיבלתי תמונה של הפרופיל שלו בגריינדר והיה רשום שהוא פעיל.

שלחתי לו הודעה מפרופיל שהוא לא מכיר וניסיתי לראות אם הוא יזרום.
התעצבני והתקשרתי אליו לברר מה קרה ולמה יש לו פרופיל פעיל באפליקציות, והוא שיקר לי שהוא מחק את האפליקציות, ואחרי שאמרתי לו שאני רואה שיש לו הוא הודה.

אני לא מבין מה חסר לו, שאלתי אותו מלא פעמים למה, והתשובה שלו הייתה:"הייתי סקרן רק הסתכלתי"

נשברתי כשהייתי ליידו והוא הציע שנעשה הפסקה.
יום אחרי הוא שלח לי הודעה שהוא אוהב אותי ומצטער, ושהוא לא עשה כלום, ושהוא לא רוצה שאני אפרד ממנו.

אני אוהב אותו ולא יודע מה לעשות עם זה.
איך אני אוכל לסמוך עליו שוב?