יצאתי איתו לדייט אחד והוא סירב להוריד אותי קודם בבית. לחתוך או להמשיך?

בת 25 בת 25 | כתבה את השאלה ב-25/02/21 בשעה 15:47

אשמח שתקראו עד הסוף ותגידו מה יותר נכון לעשות! לחתוך או להמשיך איתו לעוד דייט

יש מישהו שניסו לשדך לי ושמעתי שההורים שלו כן מאוד רצו אותי בגלל שאנחנו אותה עדה

הוא אמר לי כמה פעמים שהוא בהתחלה יבוא עם ההורים שלו כי הוא נהג חדש וחשש שהתבלבל בדרכים
הוא הביא לי פרחים ושוקולד אבל אסף לדייט ביחד עם ההורים שלו באוטו
נראה שהם חשבו שאני אשב ליד האמא של הבחור מאחורה ואז פתחתי את הדלת ואבא שלו אמר לי רגע והלך לשבת מאחורה

זה באמת הביך אותי ברמות והבחור ראה שאני מתביישת מהם

תארו לכם לשבת באוטו לפני דייט ראשון עם ההורים של הבחור באוטו?? והם עוד ישבו מאחורי

אותם הוריד במקום אחר ולא לקח אותם איתנו.

ואז כשחזרנו מהמסעדה, אני אומרת לו ומבקשת "בבקשה תוריד אותי קודם ואז תאסוף את ההורים שלך"

והוא ענה לי "לא ולא! קודם אני אוסף את ההורים שלי ואז מוריד אותך בבית, הם יותר חשובים"

ונעלצתי שוב פעם לשבת איתם באוטו אחרי הדייט הראשון שלנו ושוב פעם פדיחה

מה לעשות אחרי כל מה שסיפקתי?? לחתוך או להמשיך?? הוא כן רוצה

מי שקרא עד סוף השאלה. האם כדי לי להמשיך??

כן.

לא.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"