פטור רפואי משכיבות סמיכה בבהד 1. יש דבר כזה?

מיקה בת 20 | כתבה את השאלה ב-06/03/21 בשעה 21:32

הי, אני אמורה לצאת לבהד 1 בעוד כחודשיים והתחלתי להתאמן לקראת בראור. עם הריצה אין כל קושי אבל אני לא מצליחה לעשות שכיבות סמיכה והתחלתי לסבול מכאבים ביד. בבירור מול רופא פרטי הוא המליץ לי לא לעשות שכיבות סמיכה בגלל בעיה במפרק כף היד וטען שאימון של שכיבות סמיכה רק יכול להחמיר את המצב.
אני לא רוצה לוותר על הבהד ואני מנסה להבין האם יש פטור רפואי משכיבות סמיכה?
כמו שבריצה ניתן להמיר להליכה (כמובן עם הצדקה רפואית) האם יש המרה לתרגיל שלא מערב את כפות הידיים או לקבל פטור במבחן בראור?
אודה למידע בנושא.
תודה

עדכון ממיקה, שואלת השאלה 2021-03-06 22:01:08

שכחתי לציין שמדובר במגמת נחשון. תודה
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"