קשה לי בצבא כבר לא יודעת מה לעשות

מיואשת בת 19 | כתבה את השאלה ב-14/04/21 בשעה 17:28

היי אני בצבא כבר 9 חודשים משרתת בתפקיד נורא אינטנסיבי עם משמרות רבות ומעיקות בכל שעות היממה בבסיס שרחוק מהבית ונורא קשה לי בסהכ.
התגייסתי בתקופת הקורונה ככה שסגרתי המון והיו תמיד קפסולות ולא יכולתי להיות עם מי שרציתי. חיכיתי מאוד לעבור לסדיר ואיך שהגעתי לסדיר ממש היה לי קשה ואני חושבת שעכשיו שהזמן עובר נהיה לי יותר ויותר קשה.
אני משרתת רק עם בנות שרובן מחוברות ביניהן אני מסתכלת ולכולן יש את המישהי שתמיד איתה ולי אין את המישהי שהיא איתי ביחד
כל מי שבתפקיד הזה אומר כמה שהחברות חשובה ואני פשוט מחפשת את הדבר הזה פה, אני ילדה שאוהבת לדבר ולצחוק והמקום הזה פשוט שואב ממני את כל הרצון להיות שמחה.
אני בן אדם שנורא אוהב לשמח אנשים ובמקום הזה יש בנות שמנצלות את זה ברמה שהגיע למצב שניקיתי את החדר שלי ושל עוד כמה בנות והעניין זה שלא שהם בכלל לא אמרו תודה זה גם שהם לכלכו אותו אחרי פחות מרבע שעה. הרגשתי פשוט זלזלול שרק רציתי לעשות הפתעה ודרכו עליי. אני עדיין מנסה לחפש את עצמי מבחינה חברתית וזה דבר שאף פעם לא הרגשתי.
תמיד היו לי חברה שתיים שתמיד הייתי איתן והיה לי אותן, ופה אני כזה מחפשת את עצמי בין אנשים.
יש עוד משהו שמאוד קשה לי איתו זה המרחק מהבית אני מאוד מאוד מחוברת למשפחה שלי להורים שלי ולאחיות שלי אני פשוט מרגישה כשאני בבית זה שאני שלמה ויכולה באמת להיות אני. אני צוחקת ושמחה בבית ומרגישה באמת באמת שטוב בלי לחצים ומחשבות של ייאוש, בבית אני עם אנשים שעושים לי טוב ואיך שאני מגיעה לצבא יש לי מן מועקה שפשוט לא משחררת.
לנסות לצאת מהתפקיד הזה או מהצבא בכללי זה לא אופציה אצלי פשוט צריכה להבין את להתמודד עם הסיטואציה הזאת

רציתי לדעת אם יש עוד אנשים שמזדהים איתי ויכולים להגיד לי איך הם עברו או עוברים את התקופה הזאת שנקראת צבא. אשמח לעצות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

טרם נכתבו עצות למיואשת, כתיבת עצה כעת

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"