אני חושב שאשתי בדיכאון, מה לעשות?

שי בן 30 | כתב את השאלה ב-15/04/21 בשעה 21:23

אני ואשתי מנסים כבר תקופה של כמה שנים להיכנס להריון ללא הצלחה.
שנה שעברה התמודדנו עם 2 הפלות של הריון לא תקין והיא הייתה מאושפזת מספר פעמים.
כל זה קורה בזמן שכל מי שסביבנו נכנס להריון וגם הגיל משחק תפקיד.
מאז ההפלה האחרונה יש בכי כמעט על בסיס יומי, היא לא ישנה טוב בלילה, היא פשוט לא אותו בן אדם שמח כמו פעם.
אני מנסה להכיל ולחבק אבל מרגיש שאולי זה מצריך כבר טיפול מעבר לזה.
אתמול דיברתי איתה על זה בעדינות שאולי צריך לפנות לטיפול מקצועי כלשהו והיא שוב החלה לבכות אבל אמרה שמבחינה אני יכול לברר.
אז מה עושים? זה נשמע כמו דיכאון?